Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

«Θύρα 7»: Αρχισε η παράδοση των μασκών προστασίας από τον κορωνοϊό

Από το Δημαρχείο Πειραιά και το Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά «Μεταξά» ξεκίνησε η παράδοση των 10.000 υφασμάτινων μασκών πολλαπλής χρήσης που προσφέρει στη μάχη κατά το κορονοϊού η «Θύρα 7».

O Πρόεδρος της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Αναστάσιος Πούλος και εκπρόσωποι των οργανωμένων φιλάθλων της Θύρας 7, προσέφεραν σήμερα στον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη μάσκες πολλαπλών χρήσεων, προκειμένου να δοθούν σε εργαζόμενους του Δήμου, για την προστασία της υγείας τους από την πανδημία του κορωνοϊού.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρο της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Αναστάσιο Πούλο και τους εκπροσώπους των οργανωμένων φιλάθλων της Θύρας 7 γι΄ αυτή την πρωτοβουλία κοινωνικού χαρακτήρα, σημειώνοντας πως είναι σημαντικό που οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού δείχνουν, για ακόμα μια φορά, αλληλεγγύη και αίσθημα προσφοράς, αξίες που όπως ανέφερε ο κ. Μώραλης, είναι άρρηκτα συνδεδεμένες τόσο με τον Ερασιτέχνη όσο και με την ΠΑΕ Ολυμπιακός. «Η προσφορά αυτή έρχεται να αναδείξει την ευαισθησία των οργανωμένων φιλάθλων της Θύρας 7, οι οποίοι σε μια δύσκολη στιγμή για όλους, λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού, ενδιαφέρονται εμπράκτως για τον συνάνθρωπο. Ο αθλητισμός ενώνει και αυτό αποδεικνύεται και μέσα από αυτή την πρωτοβουλία. Τους ευχαριστώ», τόνισε ο κ. Μώραλης.

Το ίδιο συμβαίνει από άκρη σε άκρη της χώρας, όπου οι τοπικοί σύνδεσμοι της «Θύρας 7» παραδίδουν σε νοσοκομεία και φορείς τις μάσκες, ώστε να διατεθούν σε όλους όσοι τις έχουν ανάγκη είτε γιατί βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα ενάντια στην πανδημία, είτε γιατί ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες.

Στην κεντρική φωτογραφία του ρεπορτάζ διακρίνονται εκπρόσωποι της «Θύρας 7» Πειραιά και Καμινίων με τον Δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, τους αντιδήμαρχους Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Παναγιώτη Ρέππα και Προσόδων και Εμπορίου κ. Γρηγόρη Καψοκόλη και τον Σύμβουλο του Δημάρχου για νέες τεχνολογίες και υπεύθυνο του Κέντρου Επιχειρηματικής Καινοτομίας για τη Γαλάζια Ανάπτυξη «Blue Lab» κ. Ηλία Σαλπέα, κ. Σαλπέα. Στη φωτογραφία που ακολουθεί οι εκπρόσωποι της «Θύρας 7» με τον Διοικητή και τον Αναπληρωτή Διοικητή του «Μεταξά» κ. Χαράλαμπο Τουμπέκη και κ. Σαράντο Ευσταθόπουλο.

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ