Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Θύρα 7 σε Ορίτζιναλ: “Απαντάμε σαν Ολυμπιακοί σε Φιλιππινέζες”

Η Θύρα 7 απάντησε σε ανακοίνωση της Ορίτζιναλ:

“Πετάχτηκαν οι Φιλιππινέζες του «επενδυτή», μετά τη χθεσινή μας ανακοίνωση,να ρίξουν λάσπη και να απαντήσουν με αμέτρητα ψέμματα.

Επειδή έχετε ξευτιλίσει το οπαδικο ήθος με την ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ σας στο αφεντικό.
Απαντάμε σαν Ολυμπιακοί σε Φιλιππινέζες…

Καταρχάς να ξεκαθαρίσουμε ότι εμείς ασκήσαμε κριτική, στην μεθόδευση της επο για την επιλογή του γηπέδου του τελικού και ότι δεν τρώμε κουτόχορτο. Εσείς εκπρόσωποι της επο είστε ή το γραφείου τύπου του Μελισσανίδη;; Άλλωστε οι τελευταίες ανακοινώσεις σας αυτό ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ.

Δεν φοβόμαστε να παίξουμε πουθενά την βλαχοπονηριά σας κρίνουμε.
Εντός και εκτός γηπέδου δεν σας βλέπουμε και ερχόμαστε να… παίξουμε, ομάδα και κόσμος ακόμα και στο γιαπί σας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Όμως δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί παρεξηγηθήκατε εσείς οι… αγνοί οπαδοί;

Να ξεκινήσουμε από τα βασικά, το αν εμείς θέλουμε να γίνει με κόσμο ή χωρίς το γνωρίζετε πολύ καλά, οπότε αφήστε το… θεαθήναι!

Όταν,σας προτείναμε να πάμε όλοι οι οπαδοί στον υπουργό , να μιλήσουμε για τις μετακινήσεις και να απαιτήσουμε να φτιάξει ένα νόμο ώστε να μπορούμε να πηγαίνουμε όλοι παντού!
Ενώ λοιπόν ο υπουργός δέχτηκε την συνάντηση, εσείς αρνηθήκατε, μη τυχόν και πάρει πόντους ο Αυγενάκης. Επομένως μην κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας, γιατί είναι ξεκάθαρο πως ότι έχετε μαζί του, είναι εξαιτίας του αφεντικού σας και λόγω ΟΠΑΠ και ΕΠΟ.

Οπαδικά και σαν αεκ δεν σας έχει πειράξει πουθενά, άλλωστε μια χαρά τον αγκάλιαζε και τον ευχαριστούσε ο Αγγελόπουλος πριν λίγο καιρό στην παράδοση του κλειστού των Λιοσίων στην ΚΑΕ ΑΕΚ.

Μιλάτε εσείς ρε Φιλιππινέζες,για υπαλλήλους που είχατε συμφωνήσει με το αφεντικό σας να κάνετε επεισόδια, για να πέσει η ομάδα σας έτσι ώστε να διαγραφούν τα χρέη καμία 500εκ ευρώ !

Μιλάτε εσείς ρε Φιλιππινέζες, για υπαλλήλους που τον Μπάγεβιτς τον έχετε περάσει γενεές δεκατέσσερις και αφού τον επέβαλε το αφεντικό σας κάνατε τουμπεκί!

Εσείς που όταν τόλμησε να ασκήσει κριτική η ορίτζιναλ Πάτρας στο αφεντικό σας, βγάλατε επίσημη ανακοίνωση και τους αδειάσατε και σαν να μην έφτανε αυτό τους διαγράψατε κιόλας!

Ρε βλάκες ακόμα και στον Αγγελόπουλο,κάνατε τουμπεκί όταν πήγατε και τον βρήκατε για το θέμα του Παπαθεοδώρου ενώ πριν είχατε βγάλει ψευτοανακοίνωση εναντίον του!

Αυτά είναι υπαλληλίκια και όχι αν δουλεύεις στην Cosco ή στο Δήμο, τίμια και αξιοκρατικά.

Πάμε λοιπόν και στο μεγαλύτερο ψέμα. Να σας θυμήσουμε ότι από το 2002-2004 είχαμε έδρα την Ριζούπολη και ερχόμασταν χιλιάδες, ενώ εσείς κρυβόσασταν. Επίσης όποτε, μα όποτε παίξαμε τα επόμενα χρόνια εκεί, ήρθαμε με τα μηχανάκια μας και εσείς κρυβόσασταν πίσω από τα ματ στην Δεκελείας, λες και δεν έχει άλλον δρόμο να έρθετε κοντά μας. Και μην το πάμε πιο παλιά γιατί δεν σας συμφέρει..

Πάντως εμείς ένα ξέρουμε, όπως ερχόμασταν πάντα, έτσι φεύγαμε. Εσάς δεν είδαμε ποτέ και πουθενά ψεύτες.

ΥΓ: Όχι ότι παίζει ρόλο αλλά η Cosco, δεν έχει καμία σχέση με τον Ολυμπιακό, έτσι για να το ξέρετε. Άλλωστε με αυτά που λέτε προσβάλλετε και τους Αεκτζήδες που δουλεύουν εκεί μέσα. Ρωτήστε τους,ΕΣΕΙΣ οι λασπολόγοι και ψεύτες μια ζωή.
Υ.Γ ΣΚΥΨΤΕ μην σας δούμε
Αταλάντη 2019”

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ