Ακολουθήστε μας

RED BLOGS

Τι άλλο είστε ικανοί να μεθοδεύσετε για να δημιουργήσετε πρόβλημα στην ομάδα;

Με ενδιαφέρον αλλά όχι με έκπληξη παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες την φημολογία, η οποία σήμερα έγινε πιο έντονη και πιο οργανωμένη, που θέλει τον Σωκράτη Κόκκαλη να ασχολείται και πάλι με τον Ολυμπιακό και να μπαίνει στην ΚΑΕ.

Καταρχήν, δεν υπάρχει κανένα τέτοιο θέμα. Ο Κόκκαλης έκλεισε τον κύκλο του στον Ολυμπιακό εδώ και πολλά χρόνια, όταν προτίμησε να πουλήσει ποδόσφαιρο και μπάσκετ, προκειμένου να διατηρήσει το οικονομικό του στάτους, αφού επλήγει ιδιαίτερα λόγω της οικονομικής κρίσης.

Και βέβαια πάλι καλά που βρέθηκε ο Μαρινάκης να πάρει το ποδοσφαιρικό τμήμα αλλά και φυσικά οι Αγγελόπουλοι να πάρουν το μπασκετικό, γιατί θα είχαμε καταντήσει σαν τον ΠΑΟ στο ποδόσφαιρο και τον Αρη στο μπάσκετ.

Ο Κόκκαλης ιδιαίτερα για το μπάσκετ έχει πάψει να ενδιαφέρεται και έχει να πατήσει στο ΣΕΦ πάνω από δεκαετία.

Ομως σίγουρα καθόλου τυχαία δεν είναι τα δημοσιεύματα και η φημολογία που κάνει λόγο για νέα εμπλοκή του στα κοινά της ΚΑΕ. Πόσο μάλλον όταν αυτή αναπαράγεται από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, μέσω του instagram του και μάλιστα με επαίνους για την οικογένεια Κόκκαλη.

Τι άλλο είστε ικανοί να κάνετε δεν το ξέρουμε. Φανταζόμαστε πολλά.

Αυτό που θα πρέπει να καταλάβετε είναι ότι όλα αυτά που κάνετε πεισμώνουν ακόμα περισσότερο τους αδελφούς Αγγελόπουλους και οι απαντήσεις που θα δώσουν θα είναι ακόμα πιο ηχηρές.

Ο Ολυμπιακός δεν καταλαβαίνει από τέτοιου είδους προβοκάτσια και θα το καταλάβετε και πάλι σύντομα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ REDNEWS.GR ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Περισσoτερα για RED BLOGS

Follow Us