Ακολουθήστε μας

ΒΟΛΕΪ ΑΝΤΡΕΣ

Τι έγραψαν στο φύλλο αγώνα για την διακοπή στου Ρέντη

Την αποχώρηση του ΠΑΟΚ και τα αντικείμενα που έπεσαν στο κλειστό του Ρέντη, στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, περιγράφουν οι διαιτητής στο φύλλο αγώνος ως εξής:

«Στο διάλειμμα μεταξύ του 2ου και 3ου σετ, από τους οπαδούς του Ολυμπιακού πετάχτηκαν στον αγωνιστικό χώρο 2 τυρόπιτες, οι οποίες διαλύθηκαν σε κομμάτια. Ο αγωνιστικός χώρος καθαρίστηκε, έγιναν συστάσεις από τα μεγάφωνα και το 3ο σετ ξεκίνησε κανονικά. Στο τέλος του 3ου σετ και μετά την αλλαγή των γηπέδων, από την πλευρά ων οπαδών του Ολυμπιακού πετάχτηκαν 2 κουτάκια αναψυκτικών άδεια.

Στο ίδιο χρονικό σημείο, εισήλθαν στην πλευρά του ΠΑΟΚ 2 παράγοντες του ΠΑΟΚ (Κος Παϊσιάδης και Κος Τζήκας), οι οποίοι προέτρεψαν τους παίκτες του ΠΑΟΚ να αποχωρήσουν προς τα αποδυτήρια, με αποτέλεσμα κάποιοι από αυτούς να φύγουν προς τα αποδυτήρια. Μετά από παρέλευση περίπου 3 λεπτών οι παίκτες επέστρεψαν, ηρέμησαν τα πνεύματα και το 4ο σετ ξεκίνησε με 12 λεπτά καθυστέρηση. Μετά τη λήξη του αγώνα, οπαδοί του Ολυμπιακού άναψαν 4 καπνογόνα, τα οποία σβήστηκαν άμεσα».

Περισσoτερα για ΒΟΛΕΪ ΑΝΤΡΕΣ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ