Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Τι είχε να κρύψει ο Σαββίδης και πως πήγε στη συνάντηση με Αυγενάκη; (video)

Θέμα έχει γίνει με την συνάντηση Αυγενάκη με Σαββίδη, η οποία έγινε στις 29 Αυγούστου. Από την μία μεριά το ρεπορτάζ ανέφερε ότι ο Σαββίδης καταφέρθηκε εκνευρισμένος προς τον υφυπουργό αθλητισμού, όπως δείχνει και το video.

Συγκεκριμένα, όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, ο Ιβάν Σαββίδης μόλις συναντά τον Λευτέρη Αυγενάκη του φωνάζει υποτιμητικά στα ρωσικά «Τι κάνεις εδώ; Φύγε, ξεκουμπίσου!», κάτι που μετέφερε στον έκπληκτο υφυπουργό ο μεταφραστής του προέδρου του ΠΑΟΚ.

Από την πλευρά του ΠΑΟΚ λένε ότι η αντίδραση του Σαββίδη ήταν για τις κάμερες και το γεγονός ότι βρέθηκαν στον χώρο χωρίς να το ξέρει ο ίδιος.

Ομως τι έχει να κρύψει ο Σαββίδης και δεν ήθελε τις κάμερες; Δεν ήθελε καν να γνωστοποιηθεί η συνάντησή του με τον Αυγενάκη; Γιατί; Και αν, όπως λένε στον ΠΑΟΚ, είχε προγραμματισμένη συνάντηση με τον Αυγενάκη και εκνευρίστηκε με τις κάμερες, ήταν εμφάνιση αυτή για να υποδεχθεί τον υφυπουργό αθλητισμού; Με την σωβρακοφανέλα; Μέχρι εκεί φτάνει ο σεβασμός του προς τους αξιωματούχους της κυβέρνησης;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ REDNEWS.GR ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Follow Us