Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Τι είχε να κρύψει ο Σαββίδης και πως πήγε στη συνάντηση με Αυγενάκη; (video)

Τι είχε να κρύψει ο Σαββίδης και πως πήγε στη συνάντηση με Αυγενάκη; (video)

Ανέβηκε πριν 7 ημέρες

Θέμα έχει γίνει με την συνάντηση Αυγενάκη με Σαββίδη, η οποία έγινε στις 29 Αυγούστου. Από την μία μεριά το ρεπορτάζ ανέφερε ότι ο Σαββίδης καταφέρθηκε εκνευρισμένος προς τον υφυπουργό αθλητισμού, όπως δείχνει και το video.

Συγκεκριμένα, όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, ο Ιβάν Σαββίδης μόλις συναντά τον Λευτέρη Αυγενάκη του φωνάζει υποτιμητικά στα ρωσικά «Τι κάνεις εδώ; Φύγε, ξεκουμπίσου!», κάτι που μετέφερε στον έκπληκτο υφυπουργό ο μεταφραστής του προέδρου του ΠΑΟΚ.

Από την πλευρά του ΠΑΟΚ λένε ότι η αντίδραση του Σαββίδη ήταν για τις κάμερες και το γεγονός ότι βρέθηκαν στον χώρο χωρίς να το ξέρει ο ίδιος.

Ομως τι έχει να κρύψει ο Σαββίδης και δεν ήθελε τις κάμερες; Δεν ήθελε καν να γνωστοποιηθεί η συνάντησή του με τον Αυγενάκη; Γιατί; Και αν, όπως λένε στον ΠΑΟΚ, είχε προγραμματισμένη συνάντηση με τον Αυγενάκη και εκνευρίστηκε με τις κάμερες, ήταν εμφάνιση αυτή για να υποδεχθεί τον υφυπουργό αθλητισμού; Με την σωβρακοφανέλα; Μέχρι εκεί φτάνει ο σεβασμός του προς τους αξιωματούχους της κυβέρνησης;

2 Σχόλια

2 Comments

  1. Nicolas

    12/09/2019 at 05:41

    Κλοουν είναι … Για να τον κάνει να γελάσει το έκανε,.

  2. Παναγιώτης

    12/09/2019 at 08:55

    Έχει πυγμή ο νέος υφυπουργός. Αφού κρύφτηκε μετά τον τσαμπουκά του Γιαννακόπουλου, δεν ήξερε πού να κρυφτεί καθώς τον ξεφτιλίζει ο Σαββίδης.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Follow Us

Διαφήμιση