Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Tι είναι το virtual run του Νο Finish Line (6-10 Mαϊου)

Το 4ο «No Finish Line Athens μεταφέρεται για τις 8-11 Οκτωβρίου 2020 με το ίδιο πρόγραμμα και με τον ίδιο σκοπό που είναι η καταγραφή χιλιομέτρων για την ενίσχυση της Ένωσης Μαζί για το Παιδί.

Από τις 6 έως 10 Μαΐου 2020, (αρχική ημερομηνία διεξαγωγής του “actual run”) θα γίνει το virtual run, με δικαίωμα συμμετοχής σε όσους έχουν ήδη ολοκληρώσει την εγγραφή τους.

Κάθε συμμετοχή στο «virtual run», το NFL Athens θα την μετατρέψει σε ευρώ και το ποσό που θα συγκεντρωθεί από την «εικονική» συμμετοχή στο «No Finish Line Athens: the virtual run», θα διατεθεί για κάλυψη των άμεσων αναγκών της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Διευκρινίζεται πως για συμμετοχή στο συμβολικό «No Finish Line Athens: the virtual run» δεν θα υπάρξει καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.

H πρωτοβουλία αυτή είναι σε συνεννόηση με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» και τη μεγάλη υποστήριξη ΟΛΩΝ των χορηγών μας (Εθνική Ασφαλιστική, HSBC, Xiaomi, Βίκος, Toyota, Barilla, InterMed / UniPharma, Kyvernitis, Παπαδοπούλου, Fix Άνεϋ, Herbalife Nutrition, BeeCera, Saucony), ΟΛΩΝ των υποστηρικτών μας (Athens Marriott, Όμιλος Ιατρικού, Μπεγνής, Εν Ολύμπω, Praktiker, Χαϊδεμένος, Attica Group), καθώς και των συνεργαζόμενων οργανισμών (Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) και Ευγενίδειο Ίδρυμα).

Δικαίωμα συμμετοχής στο “virtual run” έχουν όλοι όσοι έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους (ατομική, ομαδική) στον φιλανθρωπικό αγώνα 4ο “No Finish Line Athens: the actual run” έως 5 Απριλίου 2020 (αρχική λήξη προθεσμίας εγγραφών).

Οδηγίες συμμετοχής στο “virtual run” ακολουθούν παρακάτω:

  • Πότε θα διεξαχθεί και ποια θα είναι η διάρκεια:

Το “virtual run” θα αρχίσει 6 Μαΐου  στις 9πμ και θα ολοκληρωθεί 10 Μαΐου στη 1μμ. Η συνολική του διάρκεια θα είναι 100 ώρες. Για ό,τι αφορά τον “εικονικό” αγώνα θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της διοργάνωσης nflathens.com.

  • Πως συμμετέχετε και τι κάνετε:

Θα πρέπει να φορέσετε κάτι άνετο για άθληση, κατά προτίμηση μπλουζάκι από προηγούμενο No Finish Line (αν υπάρχει) και να φωτογραφηθείτε ή να ετοιμάσετε βίντεο μήνυμα 10-15 δευτερολέπτων, που μπορεί να είναι σύμφωνα με το πρότυπο που σας δίνουμε, μπορεί όμως να είναι και δικής σας έμπνευσης.

 Τι να αναρτήσετε στα social media:

Εντός του χρονικού περιθωρίου διεξαγωγής του “virtual run” (6-10 Μαΐου), θα πρέπει να κάνετε ανάρτηση, είτε δικής σας έμπνευσης μήνυμα (post) ή το ακόλουθο προτεινόμενο μήνυμα, στον προσωπικό σας λογαριασμό σε ένα από τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης που διαθέτετε, συνοδευόμενο από την φωτογραφία που βγάλατε ή το βίντεο που ετοιμάσατε.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ POST

Προθέρμανση με virtual run @NFLAthens, ραντεβού για actual run 8-11 Οκτωβρίου στον αγώνα χωρίς τερματισμό όπου όλοι είναι νικητές #NFLAthens2020

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο “virtual run” θα πρέπει στο μήνυμα που θα αναρτήσετε να υπάρχει οπωσδήποτε η ετικέτα (tag) @nflathens για να μπορεί να γίνει η καταμέτρηση συμμετοχής καθώς επίσης να υπάρχει και το hashtag #NFLAthens2020

  • Αν δεν έχετε λογαριασμό στα socialmedia:

Όποιος/όποια δεν διαθέτει λογαριασμό στα social media μπορεί κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του “virtual run” να στείλει με email το μήνυμα και τη φωτογραφία/βίντεο στην ηλεκτρονική διεύθυνση της διοργάνωσης virtualrun@nflathens.com, ώστε να το ανεβάσουμε εμείς στα κοινωνικά μέσα της διοργάνωσης εκ μέρους του/της.

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ