Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τι είπε ο Μαρτίνς για το παρελθόν του Σεμέδο

Ο Πέδρο Μαρτίνς ρωτήθηκε από Πορτογάλους για το παρελθόν του Ρούμπεν Σεμέδο και πως τον εμπιστεύθηκε στον Ολυμπιακό, δηλώνοντας ότι:

«Ο Ρούμπεν είχε ένα πρόβλημα παλαιότερα και όλοι μιλούν για αυτό το πρόβλημα. Αλλά, ο Ρούμπεν είναι καλά και δουλεύει πολύ και εξαιρετικά. Θα πρέπει να μιλάμε μόνο για τον επαγγελματία και τον άνθρωπο. Είναι απόλυτα αφοσιωμένος στη δουλειά του, ενώ προσαρμόστηκε πολύ γρήγορα. Σε όλους αρέσει στην Ελλάδα, κάνει εξαιρετική δουλειά και θα πρέπει να συνεχίσει έτσι».

Αναφορικά με τις κλήσεις Σα και Ποντένσε, στην Εθνική Πορτογαλίας, επισήμανε ότι: «Πιστεύω ότι στην εθνική μπορούν να παίξουν οι Ποντένσε και Σα. Είναι ένας τερματοφύλακας έτοιμος για το υψηλό επίπεδο, καθώς έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις. Ο Ποντένσε δεν έχει φτάσει ακόμη στο περσινό του επίπεδο, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα το κάνει σύντομα αυτό».

Για τον Ολυμπιακό και την κλήρωση στους ομίλους του Champions League, δήλωσε: «Στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά. Αντιμετωπίζουμε δύο πολύ δυνατές ομάδες (σ.σ. Μπάγερν και Τότεναμ), αλλά στο Καραϊσκάκη δεν είναι εύκολο να παίζεις και είναι πιθανό να είσαι εσύ σε μία πολύ καλή ημέρα και όχι ο αντίπαλος. Μπάγερν και Τότεναμ είναι το φαβορί και αν δεν καταφέρουμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης, τότε θα πάμε για τη συνέχεια στο Europa League».

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Follow Us