Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Τι είπε ο Σωκράτης για το πρώτο του γκολ με τον Ολυμπιακό

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μίλησε για το γκολ που πέτυχε στην Ελλάδα μετά από δεκατρία χρόνια αλλά και τον Αβραάμ Παπαδόπουλο που συμπλήρωσε 200 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό.

Για το γκολ που πέτυχε:

Είναι κάτι το ιδιαίτερο για μένα, γιατί το να σκοράρεις πάλι στην Ελλάδα μετά από τόσα χρόνια είναι κάτι το ξεχωριστό. Αλλά σημασία έχει η νίκη, οι τρεις βαθμοί και συνεχίζουμε και στα υπόλοιπα παιχνίδια για να ολοκληρώσουμε την πολύ καλή εικόνα που έχουμε μέχρι τώρα.

Για την πνευματική αποφόρτιση:

Όταν εξασφαλίζεις μετά από μια χρονιά γεμάτη το πρωτάθλημα, δεν είναι εύκολο να έχεις τον ίδιο ρυθμό. Υπάρχει αποσυμπίεση, είναι λογικό. Όμως ο Ολυμπιακός κι εμείς προσωπικά θέλουμε να  κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Και στο προηγούμενο ματς αν δούμε καλά το πρώτο ημίχρονο θα δούμε ότι θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει κι ένα, δύο γκολ. Κρατάμε σήμερα το αποτέλεσμα, όμως πρέπει να έχουμε περισσότερη ενέργεια στο παιχνίδι μας κι ελπίζω στα επόμενα παιχνίδια να παρουσιαστούμε πιο ενεργοί και να παίξουμε καλύτερα για τους τρεις βαθμούς.

Για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο:

Τον γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια. Αυτό που έχω να πω είναι ότι πρόκειται για έναν από τους καλύτερους επαγγελματίες. Αν δούμε στην ηλικία του την κατάσταση του θα καταλάβουμε για τι επαγγελματία μιλάμε. Σαν παίκτη δε μπορώ να πω πολλά. 200 ματς με τον Ολυμπιακό, τόσα στην Εθνική ομάδα…

Ο Αβραάμ αν δεν τραυματιζόταν τότε με την εθνική στο Euro, ίσως η καριέρα του ήταν πολύ μεγαλύτερη. Εκείνη τη στιγμή ήταν στα καλύτερα του κι ήταν μεγάλη ατυχία γι’ αυτόν. Εγώ σαν νέος στην Εθνική ομάδα πήρα πολλά, αλλά με βοήθησε κι εκτός γηπέδου αφού κάναμε παρέα κι ήμασταν στο ίδιο δωμάτιο. Αν ο προπονητής είναι μια φορά χαρούμενος, εμείς είμαστε δέκα αν συνεχίσει

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ