Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τι λέει ο Ινσούα για το μέλλον του μετά τις 30 Ιουνίου

Το συμβόλαιο του Εμάνουελ Ινσούα λήγει με τον Παναθηναϊκό και μέσα στους ενδιαφερόμενους για να τον αποκτήσουν βρίσκεται και ο Ολυμπιακός.

Ο Ινσούα μίλησε για το θέμα του συμβολαίου του σε μέσο της πατρίδας του:

“Το συμβόλαιό μου εκπνέει στις 30 Ιουνίου και υπάρχει πρόβλημα γιατί το πρωτάθλημα τελειώνει στις 20 Ιουλίου. Εμείς που τα συμβόλαιά μας εκπνέουν στις 30 Ιουνίου, δεν ξέρουμε τι θα συμβεί. Στις 30 Ιουνίου θα μείνω ελεύθερος και περιμένουμε λύσεις από την UEFA και τη FIFA.

Θα ήθελα να συνεχίσω στην Ευρώπη, αυτό συζητώ με τ’ αδέρφια μου, αυτός είναι ο στόχος. Η αλήθεια είναι ότι ένιωσα καλά αυτά τα 3,5 χρόνια στην ομάδα και θα ήθελα να συνεχίσω εδώ. Είναι μια ομάδα που έχει ισορροπία σε ταλέντο και εμπειρία. Εγώ είμαι ο πιο μεγάλος σε ηλικία της ομάδας. Είναι πολύ δύσκολο να συνεχίσω εδώ, γιατί η ομάδα βρίσκεται σε μια δύσκολη οικονομική κατάσταση. Νομίζω ότι δεν θα συνεχίσω εδώ (στον Παναθηναϊκό), αλλά θα ήθελα να μείνω ακόμη περισσότερο στην Ευρώπη. Μου άρεσε που έπαιξα στην Ισπανία και την Ιταλία, θα ήθελα να επιστρέψω. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο αυτή τη στιγμή. Νομίζω ότι μέσα στον Ιούλιο θα υπάρχουν νεότερα για την καριέρα μου.

Ξεκίνησα από την Μπόκα, από αυτή την ομάδα ξεκίνησα. Δεν σου δίνεται κάθε μέρα η ευκαιρία να παίξεις στην Μπόκα. Εάν ερχόταν θα ήταν πολύ δύσκολο να πω όχι. Θα ήθελα να επιστρέψω κάποια στιγμή στην Μπόκα. Αλλά ο στόχος αυτή τη στιγμή είναι να παραμείνω στην Ευρώπη”.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ