Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τι περιμένει να δει ο Μαρτίνς στο φιλικό με τον Άρη

Μπορεί να λείπουν αρκετοί από του Ρέντη, λόγω των υποχρεώσεών με τους με τις Εθνικές ομάδες, όμως ο Ολυμπιακός φρόντισε αντί να κάνει οικογενειακά διπλά στις εγκαταστάσεις του, να δώσει ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι, την Παρασκευή κόντρα στον Αρη, στην Θεσσαλονίκη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς το βλέπει αυτό το ματς (και είναι λογικό) σαν μία ευκαιρία για να πάρουν χρόνο συμμετοχής στα πόδια τους τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, θέλοντας όχι να τους “τσεκάρει” αναφορικά με την ετοιμότητά τους, αλλά να τους βάλει στο αγωνιστικό κλίμα της ομάδας, ακόμα και αν θα λείπουν βασικά της στελέχη.

Αναμένεται να πάρουμε μία πρώτη γεύση από τον Μίχαλ Καρμπόβνικ, για τον οποίο “καίγεται” ο Μαρτίνς να τον βάλει στο παιχνίδι, αφού αποκτήθηκε για να δώσει λύσεις στα άκρα της άμυνας. Θετικό ότι με δική του θέληση δεν πήγε στην Εθνική ομάδα της Πολωνίας Κ21, για να μείνει εδώ και να δουλέψει με τη νέα του ομάδα.

Παιχνίδια στα πόδια του χρειάζεται να πάρει ο Ρόνι Λόπες, ο οποίος μπήκε σαν αλλαγή στον επαναληπτικό με την Σλόβαν, όμως φάνηκε ότι θέλει χρόνο για να βρει ρυθμό.

Πρώτης τάξεως ευκαιρία και για τον Τικίνιο Σοάρες, που πλέον είναι έτοιμος, μετά από το χειρουργείο που έκανε στον ώμο και αναμένεται να χρησιμοποιηθεί για αρκετή ώρα.

Βέβαια θα πάρουν χρόνο συμμετοχής και παιδιά που έχουν πάει στην ομάδα Β’, όπως ο Αγκλασίμ Μπα, τον οποίο δεν είχαμε την ευκαιρία να τον δούμε μέχρι τώρα.

 

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ