Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Της προκήρυξης το… κάγκελο στην ΕΟΚ

Για… γέλια και για κλάματα είναι τα όσα συμβαίνουν σήμερα στην ΕΟΚ, αναφορικά με την προκήρυξη του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών, η οποία… αλλάζει κάθε μία ώρα!

Μέχρι σήμερα όλοι γνωρίζαμε για την αρχική προκήρυξη της 3ης Ιουλίου, που ανέφερε ονομαστικά 14 ομάδες και άλλες δύο με την κωδική ονομασία “ομάδα Χ” και “ομάδα Ψ”, οι οποίες ουσιαστικά αναφέρονταν στις δύο ομάδες που θα υποβιβάζονταν από την Basket League.

Στο μεσοδιάστημα ακολούθησε η επικύρωση της τελικής βαθμολογίας της Baskst League από τον ΕΣΑΚΕ και η παράνομη απόφαση της παραμονής του Λαυρίου, που έστελνε στην Α2 τον Ολυμπιακό και τον Κολοσσό.

Όλα καλά μέχρι τώρα, καθώς σήμερα… ξεκίνησαν τα ωραία. Το πρωί της 16ης Ιουλίου, η ΕΟΚ τροποποίησε την προκήρυξη της, δίνοντας στην δημοσιότητα νέα, με ημερομηνία 10 Ιουλίου, αλλάζοντας τις ομάδες “Χ” και “Ψ” με τον Ολυμπιακό και τον Κολοσσό. Αυτή ήταν, όμως, μόνο η αρχή, καθώς λίγες ώρες αργότερα η Ομοσπονδία αποφάσισε να επαναφέρει (!) την πρώτη αρχική προκήρυξη (αυτή με τις “Χ” και “Ψ”) και ενώ έγινε γνωστή και η επιστολή που έστειλε η ΕΟΚ στο Λαύριο και τον ΕΣΑΚΕ, με την οποία ενημέρωσε πως ΔΕΝ έκανε δεκτή την απόφαση του Δ.Σ για παραμονή της ομάδας της Λαυρεωτικής στην Basket League, με φυσικό επακόλουθο τον υποβιβασμό της στην Α2, όπως και αρχικά ίσχυε, με βάση την τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου.

Και εκεί που όλοι περιμέναμε το όνομα του Λαυρίου να μπει στην νέα προκήρυξη, η ΕΟΚ αποφάσισε να μας… τρελάνει όλους, καθώς επανέφερε και πάλι την δεύτερη τροποποιημένη προκήρυξη (!!!!), αυτή με τα ονόματα των Ολυμπιακού και Κολοσσού, στην τρίτη αλλαγή προκήρυξης μέσα σε λίγες ώρες!!!!

Γι αυτό σας λέμε…. Της π…ροκήρυξης το κάγκελο γίνεται πλέον στο Ελληνικό μπάσκετ….

 

 

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ