Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Το CAS εκδικάζει την προσφυγή κατά του Παναθηναϊκού

Την Τρίτη (10/12) είναι προγραμματισμένη η εκδίκαση  από το CAS της προσφυγής του Ολυμπιακού κατά του Παναθηναϊκού για τα όσα είχαν συμβεί στο περσινό παιχνίδι του ΟΑΚΑ (9/11/2018) για την Euroleague.

Όπως υποστηρίζει η πλευρά των «ερυθρόλευκων», ο Παναθηναϊκός είχε διαρρεύσει μέσω non papers σενάρια δωροδοκίας των Πέρεθ, Πατέρνικο και Ζαμοΐσκι, διαιτητών του αγώνα του ΟΑΚΑ, με τον Ολυμπιακό να ζητά τιμωρία του «τριφυλλιού» για συκοφαντική δυσφήμιση.

Να σημειωθεί πως το διαιτητικό τρίο της αναμέτρησης είχε γράψει στο φύλλο αγώνα για την φραστική επίθεση που είχε δεχθεί από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.  Χαρακτηριστικά τα όσα είχαν αναφερθεί:

«Τα ξέρουμε όλα, ξέρουμε πως ποντάρατε 20.000 ευρώ, τόσο ο Πολωνός, όσο και ο Ιταλός. Μόνο ο Ισπανός είναι δίκαιος. Θα τα στείλουμε όλα στον Μπερτομέου και στον Στόουκς».

Μάλιστα, ο Γιαννακόπουλος είχε τιμωρηθεί με πρόστιμο, ενώ η υπόθεση είχε μπει στο αρχείο καθώς η Euroleague, στην πρωτόδικη απόφαση της, είχε κρίνει πως δεν υπήρχαν τα στοιχεία που να επιβεβαιώνουν καταγγελία δωροδοκίας.

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ