Ακολουθήστε μας

RED BLOGS

Το χαμένο κίνητρο, οι «χειροπέδες» σε Φορτούνη και το… άτιτλο σερί

Πηγαίνοντας εδώ και καιρό σε ένα πρωτάθλημα όπου όλα έχουν κριθεί και δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον, θα περίμενε κανείς ότι ένα παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό όχι μόνο θα αποτελούσε αγγαρεία για όσους θα έπαιζαν αλλά και για όσους θα το παρακολουθούσαν.

Και όμως ο Ολυμπιακός, ο Πέδρο Μαρτίνς για να είμαστε πιο δίκαιοι, φαίνεται ότι έχει βρει τον τρόπο σε κάθε ένα από τα παιχνίδια που έχουν προηγηθεί αλλά, πιστεύω, και σε αυτά που θα ακολουθήσουν, να βρει στους παίκτες του ένα κίνητρο έτσι ώστε όχι μόνο να κερδίσουν αλλά και να προσφέρουν θέαμα.

Και δεν είναι μόνο τα πέντε γκολ που πέτυχε ο Ολυμπιακός κόντρα στον Παναιτωλικό, αλλά γενικά η διάθεση που έδειξαν οι συμμετέχοντας από την πλευρά των ερυθρόλευκων για να κάνουν πιο ενδιαφέρουσα την βραδιά.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να μην έχει στόχο εδώ και αρκετό καιρό, μπορεί να μην έχει κίνητρο, αλλά αυτό φαίνεται ότι δεν σημαίνει τίποτα τελικά και δείχνει και την διαφορά με την κατάληξη της περσινής τραγικής σεζόν.

Ο Μαρτίνς κερδίζει τις εντυπώσεις με το συμμάζεμα που έκανε στην ομάδα και με τον βαθμό ετοιμότητας στον οποίο την διατηρεί μέχρι τέλους.

Όπως έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και ο Κώστας Φορτούνης, στον οποίο θα πρέπει άμεσα οι ερυθρόλευκοι να… φορέσουν χειροπέδες και να τον κρατήσουν για πάντα στο μεγάλο λιμάνι. Η ανανέωση του συμβολαίου του και η παραμονή του στον Ολυμπιακό είναι επιτακτική, εάν οι ερυθρόλευκοι θέλουν να διατηρήσουν την ομοιογένειά τους και τον κορμό τους και στην επόμενη σεζόν και να μην έχουν τα προβλήματα του «μονταρίσματος» που παρουσιάστηκαν φέτος.

Πάντως το «άτιτλο» σερί που πάει να δημιουργηθεί θα πρέπει να λάβει τέλος το 2020. Ο Ολυμπιακός είναι ένα σωματείο που δεν αντέχει μακριά από τους τίτλους. Θρέφεται από αυτούς, είναι στο dna του…

Περισσoτερα για RED BLOGS

Follow Us