Ακολουθήστε μας

ΒΟΛΕΪ ΑΝΤΡΕΣ

«Το κλειδί για τον τίτλο το κλίμα στα αποδυτήρια»

O πετοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Ανδρέας Ανδρεάδης, μίλησε στην εκπομπή Over head του Over FM 104.9, με τον Κωνσταντίνο Χατζηδημητρίου, για το 30ό πρωτάθλημα της ιστορίας του και τις διαφορές που έχουν οι «ερυθρόλευκοι» σε σχέση με πέρσι:

Στο 30ό πρωτάθλημα της ιστορία του, παρότι είχε αρκετές δυσκολίες η φετινή χρόνια:

«Έπαιξε ρόλο η πανδημία σε όλους τους τομείς. Το πρωτάθλημα ήταν πάρα πολύ διαφορετικό φέτος. Πολλές ομάδες είχαν πολλά κρούσματα, αλλά κατάφεραν όλοι να το χειριστούν πάρα πολύ καλά. Εμείς σαν ομάδα καταφέραμε να πάρουμε το 30ό πρωτάθλημα και είμαστε ευχαριστημένοι. Όλοι οι παίκτες έδειξαν ότι είναι επαγγελματίες και τα παιδιά δεν τα επηρέασε πολύ η πανδημία».

Στις αγωνιστικές διαφορές που έχουν οι ερυθρόλευκοι σε σχέση με πέρσι και τι άλλαξε φέτος:

«Πέρσι, ήταν μια χρόνια πρωτόγνωρη. Σταματήσαμε τον Μάρτιο και μέσα Μαΐου ξανά ξεκινήσαμε και οι πιο πολύ παίκτες αρχίσαμε να κοιτάμε την επόμενη χρόνια, με αποτέλεσμα να διακριθούμε. Με τους ξένους είχαμε αρκετά θέματα, αλλά τα καταφέραμε. Έχουν και την εμπειρία του ελληνικού πρωταθλήματος όλα αυτά τα χρόνια που αγωνίζονται. Όλοι αυτοί καταφέραμε να κάνουμε ένα ομαδικό σύνολο. Στα αποδυτήρια το κλίμα ήταν πολύ καλό και αυτό μάλλον ήταν το σημείο κλειδί για να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Στο γεγονός ότι ήταν από τους πρώτους πετοσφαιριστές που κόλλησαν κορονοϊό:

«Ο κορονοϊός είναι ανάλογα με τον άνθρωπο. Μπορεί σε άλλους να αφήνει επιπτώσεις. Πιστεύω το πέρασα εύκολα. Είχα δέκα μέρες με 38 πυρετό και αυτό ήταν λίγο βάναυσο. Θες χρόνο για να επανέλθεις σε μια καλή κατάσταση σαν αθλητής. Δεν ανησύχησα, άπλα έλεγα να περάσει ο πυρετός. Ο κόσμος πρέπει να είναι προσεκτικός και δεν ξέρεις τι μπορεί να σου κάνει ο κορονοϊός. Σίγουρα, πρέπει να προστατεύουμε τους γύρο μας».

Περισσoτερα για ΒΟΛΕΪ ΑΝΤΡΕΣ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ