Ακολουθήστε μας

RED BLOGS

Το ξύλο… δεν βγήκε από τον παράδεισο

Η εικόνα του Αβραάμ Παπαδόπουλου με πρησμένο μάτι και του Γκιγιέρμε να τον παίρνει το φορείο μετά από το δολοφονικό τάκλιν του Πασαλίδη, πραγματικά συγκλονίζουν.

Είναι δύο εικόνες που αποδεικνύουν ότι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να περάσει από συμπληγάδες πέτρες και από φλέγοντες δρόμους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Αβραάμ δεν έπεσε στον μπάνιο του σπιτιού του. Δέχθηκε αγκωνιά στο μάτι του από παίκτη του Παναιτωλικού, ενώ ο Γκιγιέρμε δεν στραβοπάτησε αλλά προσπάθησε να του κόψει το ποδόσφαιρο ο Πασαλίδης.

Ούτως ή άλλως, βέβαια, είναι γνωστό ότι το στάτους στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν ευνοεί πλέον τους ερυθρόλευκους στο παρασκηνιακό του μέρος. Αλλωστε δεν είναι τυχαία η αντίδραση των πειραιωτών και η προσφυγή τους σε FIFA και UEFA προκειμένου να βρουν το δίκιο τους.

Οπου και να πηγαίνει ο Ολυμπιακός φέτος, ιδιαίτερα φέτος, αυτό το κλίμα θα αντιμετωπίζει και εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Βρισκόμαστε σε πόλεμο και πρέπει όλοι να το καταλάβουν. Γι αυτό ακριβώς τον λόγο χρειάζεται συσπύρωση από τον κόσμο της ομάδας του Θρύλου απέναντι σε όποιον δρα κατά της ομάδας μας. Να υπερασπιστούμε τον Ολυμπιακό μας, όπως εμείς γνωρίζουμε, με την φωνή μας και την δυναμική μας.

Περισσoτερα για RED BLOGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ