Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το MEGA αποκαλύπτει: Έτσι θα διεξαχθεί το Champions League και το Europa League

Αύριο Τετάρτη (17/6) αναμένεται η UEFA ν’ ανακοινώσει τις αποφάσεις της για τη συνέχιση της σεζόν σε Champions League και Europa League. Πάνω σε ποια ζητήματα θα τοποθετηθεί η διοργανώτρια Αρχή, ποια μένουν «ανοιχτά».

Ξεκινώντας από τον αγώνα ρεβάνς του Ολυμπιακού με την αγγλική Γουλβς, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα διεξαχθεί στις 5 ή τις 6 Αυγούστου, με πιθανότερη εξ’ αυτών ημερομηνία, την 5η του Αυγούστου.

Σημειώνεται ότι συνεδριάζει η επιτροπή των διοργανώσεων και αύριο αναμένονται οι σχετικές ανακοινώσεις.

Τα ζητήματα για τα οποία δεν θα αποφασίσει η επιτροπή αύριο, κι αφορούν τον Ολυμπιακό και το ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι το που θα γίνει η ρεβάνς με τη Γουλβς.

Δεν έχει δηλαδή αποφασισθεί ακόμα αν το δεύτερο παιχνίδι των ομάδων, θα γίνει στην έδρα των Άγγλων το Μολινό ή σε ουδέτερη έδρα.

Η απόφαση θα παρθεί ως τις 15 Ιουλίου, που έχει δώσει περιθώριο η UEFA, για να μάθουμε που θα διεξαχθεί η αναμέτρηση.

Αύριο (17/6) θα ανακοινωθεί από την επιτροπή, το που θα διεξαχθεί το Final 8 του Champions League και του Europa League, άρα δεδομένα θα έχουμε φέτος πρωταθλητής Ευρώπης και τροπαιούχο του Europa League.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το Final 8 του Europa League, που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, αν περάσει τη Γουλβς, θα γίνει στην κοιλάδα του Ρουρ, στην περιοχή της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας.

Μάλιστα και η ρεβάνς των Πειραιωτών με τους «Λύκους», αν δεν γίνει στο Μολινό, θα γίνει στη Γερμανία.

Μιλάμε συνολικά για έξι ρεβάνς, δύο παιχνίδια που δεν έχουν διεξαχθεί καθόλου, τα Ρόμα – Σεβίλλη και Χετάφε – Ίντερ, τα οποία θα γίνουν με μονή αναμέτρηση.

Οι πληροφορίες του MEGA, αναφέρουν ότι το Final 8 του Champions League, θα γίνει στη Λισαβόνα.

Δεν θα μάθουμε όμως από την επιτροπή αύριο, το αν θα γίνουν με κόσμο, είναι κάτι που παραμένει «ανοιχτό».

Όσο για την διεξαγωγή τους, υπολογίζεται το διάστημα μετά τις 15 Αυγούστου.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ