Ακολουθήστε μας

RED BLOGS

Το mexritelous στο ποδόσφαιρο, στο μυαλό του Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μόνο τυχαία δεν έκανε την δήλωση, σε αυτό το ύφος και σε αυτό τον τόνο, μετά από τα αίσχη του Βόλου. Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού από το τέλος της περασμένης σεζόν είναι εξοργισμένος με όσα συμβαίνουν στον χώρο της διαιτησίας και τον ρόλο που παίζει ο ακριβοπληρωμένος Περέϊρα.

Η δυσαρέσκειά του είχε φανεί σε αρκετές περιπτώσεις όμως ποτέ δεν είχε πάρει την μορφή που πήρε τώρα.

Στις αρχές της φετινής περιόδου και ενώ ο Ολυμπιακός είχε πάρει μία μεγάλη πρόκριση στους ομίλους του Champions League και μετά από την ισοπαλία στην πρεμιέρα με την Τότεναμ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν είχε θριαμβολογήσει αλλά για πρώτη φορά είχε κάνει λόγο για αποχώρηση του Ολυμπιακού από το πρωτάθλημα, εάν δεν αλλάξουν πρόσωπα και καταστάσεις.

Είχε πει χαρακτηριστικά: “Εγω τον Ολυμπιακό τον παρακολουθώ από μικρό παιδί. Αυτό που πάντα με στενοχωρούσε ήταν η πορεία μας στην Ευρώπη και όταν έβλεπα τον κόσμο να φεύγει απογοητευμένος. Οταν αγόρασα τις μετοχές της ομάδας είχα υποσχεθεί δύο πράγματα, το ένα είναι να είναι αυτάρκης ο Ολυμπιακός και το δεύτερο να είναι μία μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Τα έκανα και τα δύο. Το θέμα είναι θα πρέπει να ασχολούμαστε σοβαρά με το ελληνικό πρωτάθλημα. Κάθε μέρα βλέπουμε κάτι καινούργιο. Τώρα δεν πρέπει να έχουμε το πρωτάθλημα των Πρεσπών, έχουμε επανέλθει στην κανονικότητα. Ομως σκέφτομαι μήπως πρέπει να κάνουμε ότι έγινε και στο μπάσκετ”.

Τώρα, μετά από τον αγώνα με τον Βόλο, επανέλαβε ότι ο Ολυμπιακός θα το φτάσει mexritelous προκειμένου να ξεβρωμίσει ο χώρος του ποδοσφαίρου.

Είναι κάτι που ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν το πετάει έτσι απλά σαν πυροτέχνημα. Είναι κάτι που στριφογυρνάει εδώ και καιρό στο μυαλό του. βλέποντας ότι το σύστημα που έχει δημιουργηθεί, κυνηγάει τον Ολυμπιακό σε κάθε μέτωπο. Την μοναδική Ελληνική ομάδα που θα τελευταία 10 χρόνια έχει πάρει 8 Ευρωπαϊκές προκρίσεις και συνεχίζει τον Φλεβάρη στην Ευρώπη, την μοναδική Ελληνική ομάδα που γνωρίζουν άπαντες στα διεθνή φόρουμ.

Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού έχει κάνει ήδη τις κινήσεις του με FIFA και UEFA και σίγουρα έχει φυλάξει άλλο ένα ισχυρό χαρτί εν όψει τις επικείμενης συνάντησης των ιδιοκτητών της Big4 στην Ελβετία.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ REDNEWS.GR ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Περισσoτερα για RED BLOGS

Follow Us