Ο Ολυμπιακός έκανε… πλάκα στο δεύτερο 45λεπτο τη αναμέτρησης του Καραϊσκάκη, απέναντι στην ΑΕΚ, με τον Πέδρο Μαρτίνς, φυσικά να μην κρύβει την ικανοποίηση του από την εικόνα της ομάδας του.
«Συγχαρητήρια σε όλους. Πήραμε μια μεγάλη νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε στο γήπεδο η ομάδα μας. Στο δεύτερο ημίχρονο είδα τον Ολυμπιακό. Συγχαρητήρια και πάλι, έχουμε κρίσιμα παιχνίδια μπροστά μας», υποστήριξε ο Πορτογάλος και το πρόσωπο του… έλαμπε!
Από εκεί και πέρα, τα ευχάριστα νέα έρχονται από τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος όχι μόνο έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε, αλλά δείχνει σε τέτοια κατάσταση, που διεκδικεί απευθείας την επιστροφή του στο βασικό σχήμα του αγώνα του Κιέβου.
Αντίθετα, εκτός αποστολής θα μείνει ο Γιάγκος Βούκοβιτς, καθώς ο μυϊκός τραυματισμός που αποκόμισε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, θα τον αφήσει εκτός για διάστημα 7-10 ημερών.


Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
-
Έκτακτη Γ.Σ της Super League την Τετάρτη 13/7
Σε έκτακτη Γενική Συνέλευση προχωρά η Super League, την Τετάρτη 13 Ιουλίου, για την...
-
Τα εισιτήρια με Άλκμααρ
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται το Σάββατο την Άλκμααρ (9/7, 20:30) και η “ερυθρόλευκη” ΠΑΕ, με...
-
Ο Μαρινάκης κάλυψε την ΑΜΚ ύψους 10 εκ ευρώ
Ολοκληρώθηκε και τυπικά η ΑΜΚ της ΠΑΕ Ολυμπιακός ύψους 10 εκ ευρώ, την οποία...
-
Πάει για άλλες τρεις μεταγραφές
Στόχο την πραγματοποίηση άλλων τριών μεταγραφών έχουν βάλει στον Ολυμπιακό, κάτι που άλλωστε αποκάλυψε...