Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Το μήνυμα Παπανικολάου για τον κορωνοϊο (vid)

Ο Κώστας Παπανικολάου επιστρέφει στην δράση, μετά τα τελευταία τεστ κορωνοϊού που βγήκαν αρνητικά, με τον διεθνή άσο του Θρύλου, να στέλνει το δικό του μήνυμα, μέσω Instagram.

Αναλυτικά το μήνυμα του Παπανικολάου:

«Η περιπέτεια του κορονοϊού τελείωσε και επίσημα. Έχω βγάλει δύο αρνητικά τεστ, οπότε έχω την άδεια και από τους παθολόγους και από τους γιατρούς της ομάδας, να επιστρέψω στην καθημερινότητα μου. Επειδή τα μηνύματα σας ήταν πολλά, αυτό που θα ήθελα να πω και να ενημερώσω τον κόσμο είναι πως ξεκίνησε όπως κάθε ίωση, με αδιαθεσία και πονοκεφάλους. Αυτό με έβαλε σε σκέψεις ότι κάτι μπορεί να συμβαίνει. Έτσι πήρα την πρωτοβουλία να ενημερώσω τον γιατρό της ομάδας και να επισκεφθώ το νοσοκομείο για να κάνω το απαραίτητο τεστ. Αυτό βγήκε θετικό. Ακολούθησα τις οδηγίες των ειδικών. Έμεινα σε καραντίνα στο σπίτι μου, όλο το διάστημα που έπρεπε. Ακολούθησαν κάποια τεστ σε αυτή την περίοδο που βγήκαν θετικά, μέχρι να φτάσουμε στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας, που βγήκε το πρώτο μου αρνητικό τεστ. Ακολούθησε μετά από λίγε ημέρες ακόμα ένα, που βγήκε και αυτό αρνητικό και πλέον έχω το ελεύθερο να επιστρέψω στην καθημερινότητα μου και να μπω στους ρυθμούς και της ζωής μου αλλά και τους αγωνιστικούς. Ήταν μια περίοδος που δεν την πολυκατάλαβα, τα συμπτώματα μου ήταν πολύ ήπια και μόνο στην αρχή. Δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα.

Θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σε όλους πως όσοι το περνάνε ασυμπτωματικά δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να γίνει επικίνδυνο και ότι δεν μπορεί να είναι σοβαρό για κάποιους άλλους οργανισμούς. Θα ήθελα όσοι κυκλοφορείτε έξω να προσέχετε, όχι μόνο για τους εαυτούς σας αλλά και για τους άλλους ανθρώπους γύρω σας. Και εγώ με το που το έμαθα, το μεγαλύτερο μου άγχος ήταν η οικογένεια μου. Οπότε θα ήθελα, όσο μπορεί ο καθένας να λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα. Μέσα από την καρδιά μου θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τα αμέτρητα μηνύματα υποστήριξης, για τις ευχές σας. Μου έδωσαν δύναμη και σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Να είστε όλοι καλά και να προσέχετε».

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC