Το δικό του μήνυμα για την ανάδειξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο ως MVP του NBA για δεύτερη σερί χρονιά, έστειλε ο Παναγιώτης Φασούλας:
«Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ξανά MVP του ΝΒΑ»!
Για όσους από εμάς έχουμε παίξει μπάσκετ, αυτή η φράση ακούγεται «σαν ψέμα».
Ένας Έλληνας, ένα παιδί που έμαθε μπάσκετ στην Ελλάδα και «έφαγε τα γόνατά» του σε ανοιχτά γήπεδα στις γειτονιές της Αθήνας, κατάφερε στα 25 του, να ψηφιστεί Πολυτιμότερος Παίκτης και Καλύτερος Αμυντικός του ΝΒΑ. Συγχαρητήρια Γιάννη και σε ευχαριστούμε που -για μια ακόμα φορά- μας αποδεικνύεις ότι αυτός που προσπαθεί, που δουλεύει, που δεν τα παρατάει, μπορεί να καταφέρει τα πάντα.
Στη ζωή, στα παρκέ, αλλά και σε οποιονδήποτε τομέα επιλέγει ο καθένας! Εξάλλου, το «ταβάνι» για εσένα είναι ακόμα μακριά. Τόσο στο ΝΒΑ, όσο και στα Eurobasket, στα Μουντομπάσκετ και στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Πάνω απ’ όλα, σε ευχαριστούμε για το «παράδειγμα» που δίνεις σε εκατομμύρια παιδιά, στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο, που χάρη σε εσένα πιστεύουν ότι ακόμα και το πιο τρελό τους όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα!
Καλή ξεκούραση και καλή δύναμη, γιατί, έχεις καταφέρει τόσα πολλά, μα είσαι ακόμα στην αρχή!
Παναγιώτης Φασούλας Υποψήφιος Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπάσκετ.


Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
-
Έξαλλοι στον Άρη με Γκαρσία – Ουάρντα για προκλητική συμπεριφορά (video)
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι μετά το τέλος του αγώνα, ο πρόεδρος του Άρη,...
-
Αντε Γεια (21/4)
Δείτε την εκπομπή των οργανωμένων του Ολυμπιακού. Share on Facebook Tweet Follow us Share...
-
Η βαθμολογία μετά από την 5η αγωνιστική των πλέι οφ
Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης, για την 5η αγωνιστική των πλέι...
-
Ολυμπιακός-Αστέρας 1-0: Τα σχόλια στον Sport fm
Ακούστε πως περιέγραψαν στον Sport fm τη νίκη του Ολυμπιακού με 1-0 επί του...