Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Το παραδέχονται και οι Γάλλοι: «Ολυμπιακός ημίχρονο, VAR τελικό»! (video)

Ακόμη και οι πιο φανατικοί οπαδοί της Μαρσέιγ παραδέχονται ανοιχτά ότι ο Ολυμπιακός αδικήθηκε από τη διαιτησία, με τις αποφάσεις του VAR και του ρέφερι Μανθάνο να αλλοιώνουν την εικόνα του αγώνα και εν τέλει το αποτέλεσμα, κάτι στο οποίο συμφωνεί κι ο Ρενέ Μαλεβίλ. Ίσως ο πιο γνωστός οπαδός της Μαρσέιγ.

Πολιτικός ακτιβισής στη Μασσαλία, τηλεοπτική και ραδιοφωνική περσόνα, ιδιοκτήτης μπαρ, αλλά και φανατικός υποστηρικής της Μαρσέιγ, ο Μαλεβίλ αποτελεί μόνιμο στο «Βελοντρόμ», ακόμη και την εποχή του κορονοϊού.

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό, λοιπόν, στην ανταπόκρισή του για τη «Le Phocéen», ο Μαλεβίλ έκανε ειδική μνεία στη… βοήθεια που προσέφερε η διαιτησία και το VAR στην ομάδα του, αναφέροντας ότι ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος και ότι το παιχνίδι της Μαρσέιγ δεν άξιζε για να της δώσει τη νίκη.

Μάλιστα, χρησιμοποίησε και… στοιχηματικό όρο στην αναφορά του, σημειώνοντας με νόημα «Ολυμπιακός ημίχρονο, VAR τελικό»!

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαλεβίλ για το παιχνίδι:

«Ολυμπιακός ημίχρονο, VAR τελικό. Δεν υπήρχε άλλος τρόπος. Το λέω γελώντας, αλλά το VAR μας έσωσε. Για μία φορά ήταν με το μέρος μας. Αλλά το παιχνίδι δεν ήταν επιτυχημένο. Ο Ρονζιέ ήταν ο Κουιζάνς του Σαββάτου. Ο Παγιέ; Λοιπόν… Πέναλτι είναι, πρέπει να τα κάνεις γκολ, ειδικά όταν σου δίνουν δύο. Αλλά τα καρότα τα βράσαμε, γιατί πιστεύεω ότι θα είναι τεράστια έκπληξη εάν κατακτήσουμε την 3η θέση. Θα δούμε του χρόνου…».

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ