Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Το πρόγραμμα του καναλιού του Μαρινάκη

Άτυπη πρεμιέρα έκανε την προηγούμενη εβδομάδα το διαδικτυακό κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Το One Channel εξέπεμψε για πρώτη φορά στην παρουσίαση της υποψηφιότητας του Γιάννη Μώραλη για τη δημαρχία του Πειραιά. Αυτό σήμανε και την αντίστροφη μέτρηση για την επίσημη πρώτη του καναλιού που τοποθετείται σύμφωνα με το ένθετο Secret των Παραπολιτικών το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου με πιο πιθανή ημερομηνία την Πέμπτη 2 Μαΐου.

Οι εγκαταστάσεις του καναλιού βρίσκονται στο «στρατηγείο» των εφημερίδων Νέα και Βήμα στη Λεωφόρο Συγγρού.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του Secret οι δύο διευθυντές των εφημερίδων Γιώργος Μαντέλας και Αντώνης Καρακούσης θα έχουν καθημερινή παρουσία στις εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων. Από εκεί και πέρα όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα το πρόγραμμα του καναλιού θα είναι οκτάωρο και θα ξεκινάει από τις 4 το μεσημέρι.

Στις 16:00 έως τις 18:30 οι δημοσιογράφοι Ανδρέας Παπαδόπουλος, Βάσω Μητρομάρα και Θανάσης Φουσκίδης θα αναλύουν την επικαιρότητα. Από τις 18:30 έως τις 20:00 τη σκυτάλη θα παίρνουν ο Γιώργος Παπαχρήστος και η Τζίνα Μοσχολιού. Από τις 20:30 μέχρι τις 22:00 ο δημοσιογράφος Γιάννης Μούτσος θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού.

Από τις δέκα το βράδυ μέχρι τα μεσάνυχτα ο Δημήτρης Μανιάτης με την Αθηναΐδα Νέγκα, θα κάνουν απολογισμό της επικαιρότητας. Στο πρόγραμμα θα υπάρχουν ημίωρα ένθετα, με θεματολογία που θα σχετίζεται με την υγεία, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και την ευεξία.

Πρέπει να πούμε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει καταθέσει φάκελο για την έκτη άδεια γενικού περιεχομένου. Η υποψηφιότητά του βρίσκεται σε φάση ελέγχου.

Πηγή: dailymedia.gr

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Follow Us