Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το ρεπορτάζ του One για τα αίσχη του Βόλου (video)

Ξεφτίλα; Αλητεία; Μαφιόζικες πρακτικές; Προαποφασισμένα αποτελέσματα; Ολα αυτά μπορούν να μπουν στο τραπέζι μετά από κάτι τέτοιο. Το πρωτάθλημα της Super League, έγινε το πρωτάθλημα της χυδαιότητας.

Το πρωτάθλημα της κλοπής. Το πρωτάθλημα των Φωτιάδων και των Ευαγγέλου. Το πρωτάθλημα που πρέπει να γίνει ό,τι είναι δυνατόν, ώστε να μην νικήσει ο Ολυμπιακός.

Η συμμορία που λυμαίνεται το ποδόσφαιρό μας, νίκησε το βράδυ της Κυριακής. Ο Ολυμπιακός δεν νίκησε τον Βόλο. Δεν νίκησε τις εν ψυχρώ εκτελέσεις των Φωτιά και Ευαγγέλου. Δεν νίκησε το ποδόσφαιρο των φουσκωτών του μεταφραστή Μπέου.

Ο Ολυμπιακός έφερε 0-0 στο Πανθεσσαλικό, παίζοντας με αντιπάλους διαιτητάκια που εκτελούν εντολές ή είναι τόσο ανίκανοι, που εκ των πραγμάτων δεν κάνουν. Αλλά είναι τα ίδια διαιτητάκια που συνεχίζουν να εκτελούν τον Ολυμπιακό. Με σκοπό να τον λυγίσουν. Να κάνουν το χατήρι στο αφεντικό. Και αυτή τη φορά το έκαναν.

Το 0-0 του Ολυμπιακού στον Βόλο, είναι η νίκη των συμμοριτών του ποδοσφαίρου, επί του κανονικού ποδοσφαίρου. Το ποδόσφαιρο της αλητείας και της χυδαιότητας, έναντι της κοινής λογικής, του προφανούς. Μέσα σε αυτά και η ατυχία. Δύο αναγκαστικές αλλαγές, αλλά και τρία δοκάρια, κραυγαλέες ευκαιρίες. Κόντρα σε μια ομάδα που έκανε ό,τι μπορούσε για να δείξει τις προθεσεις της.

Το διαιτητικό έκτρωμα του Βόλου με την ωμή αλλοίωση αποτελέσματος από τις αποφάσεις των διαιτητών, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής του Ολυμπιακού.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με προσωπική του δήλωση, την οποία διάβασε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Νίκος Γαβαλάς, αποκαλεί ποδοσφαιρικά «περιττώματα» τους Σαββίδη, Καλπαζίδη, Πανόπουλου, Μπέο.

Αναλυτικά η δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη:

Πλέον το ποτήρι της αδικίας, της αλητείας και της βρωμιάς του ελληνικού ποδοσφαίρου ξεχείλισε. Δεν θα είμαι πλέον θεατής ούτε εγώ ούτε οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού.

Τα ποδοσφαιρικά «περιττώματα» που πρωταγωνιστούν, τύπου Σαββίδη, Καλπαζίδη, Πανόπουλου, Μπέου και οι άνθρωποι τους που δεν τηρούν καμία νομιμότητα, όπως ο Γραμμένος, ο Περέιρα και ο υπόλοιπος θίασός τους.

Ο Ολυμπιακός δεν θα συμμετέχει πια σε αυτή την κωμωδία ούτε θα τη χρηματοδοτεί με τα όσα πληρώνει στην ΕΠΟ, αν δεν γίνουν ΑΜΕΣΑ από την UEFA αλλαγές σε πρόσωπα.

Ήρθε η ώρα, οι υπεύθυνοι αυτά τα ποδοσφαιρικά «περιττώματα» να τα φάνε αν θέλουν να υπάρξει συνέχεια.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ