Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

«Το ΣΕΦ είναι η ιδανική τοποθεσία για την κατασκευή νέου κολυμβητηρίου»

Θετική στο ενδεχόμενο κατασκευής κολυμβητηρίου στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, μετά από σχετικές δηλώσεις του Δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, εμφανίστηκε η διοίκηση του ΣΕΦ, με ανακοίνωση της.

Αναλυτικά:

Σε συνέχεια της συνέντευξης του Δημάρχου Πειραιά, κ. Γιάννη Μώραλη, στην εφημερίδα «Το Φως των Σπορ», η Διοίκηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας υποδέχεται με χαρά την πρόκριση του Σταδίου ως ιδανικής τοποθεσίας για την κατασκευή του νέου κολυμβητηρίου.

Επισημαίνεται ότι στην -προ ολίγων μηνών- παρουσίαση του στρατηγικού σχεδίου ανάπτυξης (master plan) του Σ.Ε.Φ., το νέο σύγχρονο κολυμβητήριο προτεραιοποιήθηκε στην επικείμενη αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών του Σταδίου.

Το νέο κολυμβητήριο θα είναι προϊόν της αγαστής συνεργασίας και συνεννόησης με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, που, από την πρώτη στιγμή, η Διοίκηση του Σταδίου έχει επιδιώξει.

Τέλος, επανεπιβεβαιώνει την πρόθεση της να σταθεί αρωγός στην εξεύρεσή της καλύτερης δυνατής λύσης για τη νέα στέγη των ομάδων υγρού στίβου του Ολυμπιακού.

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ