Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Το video του Mega για τα 11 χρόνια Μαρινάκη στον Ολυμπιακό

Έντεκα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από το ξεκίνημα της ανάληψης της ηγεσίας του Ολυμπιακού από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, που έδωσε το σύνθημα για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες, με τον ίδιο στο τιμόνι των Πειραιωτών.
Έντεκα χρόνια πριν. Και το ταξίδι ξεκινούσε. Με λόγια μετρημένα, καθαρά και σίγουρα.

Για την επιστροφή στην κορυφή της Ελλάδας, για την δημιουργία του Ολυμπιακού της Ευρώπης, του πανίσχυρου και οικονομικά αυτάρκη Ολυμπιακού.

Του Ολυμπιακού των τίτλων, των ευρωπαϊκών διακρίσεων, της προσφοράς στην κοινωνία, στον απλό πολίτη. Του πρωταθλητή Ολυμπιακού μέσα και έξω από τα γήπεδα.

Ήταν 18 Ιουνίου 2010. Όταν ο Ολυμπιακός περνούσε στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη και έμελλε να ξεκινήσει την πορεία της «χρυσής» εποχής του.

18 Ιουνίου 2021. Ο Ολυμπιακός που οδεύει για το 5ο αστέρι, ο Ολυμπιακός που ξεκινά την πορεία του για μια ακόμη χρονιά στα… αστέρια της Ευρώπης.

Ο Ολυμπιακός του Βαγγέλη Μαρινάκη, που βγήκε μπροστά στα δύσκολα, επενδύοντας στον λατρεμένο του Ολυμπιακό στα χρόνια των Μνημονίων και της οικονομικής κρίσης.

11 χρόνια μετά βλέπει με περηφάνια όλα όσα πέτυχε. Τα 9 πρωταθλήματα, τα 4 Κύπελλα, οι μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές που ανέβασαν επίπεδο τον Ολυμπιακό. Τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό που γιγαντώθηκε. Των 6 ευρωπαϊκών τίτλων, των μεγάλων τελικών.

11 υπέροχα χρόνια με 101 τίτλους σε ποδόσφαιρο και Ερασιτέχνη σε αυτή τη χρυσή εποχή του κορυφαίου ελληνικού συλλόγου.

18 Ιουνίου 2021. Με την ίδια δίψα που υπήρχε 11 χρόνια πριν. Με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να μην σταματά να ονειρεύεται. Και είμαστε ακόμη στην αρχή.

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ