Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Τουπάν: «Do or die απέναντι στην Ζαλγκίρις»

Ως παιχνίδι “do or die” χαρακτήρισε την αναμέτρηση της Παρασκευής ο Άξελ Τουπάν, που μίλησε και για το πως νιώθει ο ίδιος που θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του.

Αναλυτικά ο Γάλλος άσος μίλησε:

Για την σημασία του αγώνα με την Ζαλγκίρις: « Μεγάλο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, καθώς παλεύουμε για την πρόκριση μας στα play offs. Είναι ένας αγώνας ζωής και θανάτου για εμάς»

Για το αν υπάρχει άγχος ενόψει του αγώνα της Παρασκευής : «Δεν υπάρχει άγχος, είμαστε έμπειροι, έχουμε δώσε πολλά αντίστοιχα παιχνίδια στην καριέρα μας και με την σωστή δουλειά θα κάνουμε αυτό που πρέπει».

Για το πώς νιώθει ο ίδιος που θα αντιμετωπίσει την προηγούμενη ομάδα του: «Νιώθω πολύ καλά, δεν είχα παίξει στο πρώτο παιχνίδι, όμως είναι ιδιαίτερο παιχνίδι για εμένα. Θα κάνω το καλύτερο που μπορώ και θα το απολαύσω».

Για το τι θέλει να πει στον κόσμο του Ολυμπιακού: «Θέλω να μας υποστηρίξει ο κόσμος όσο μπορεί. Ελπίζω να δω ένα γεμάτο ΣΕΦ».

Για  το τελευταίο διάστημα της ομάδας: «Ήταν μια δύσκολη περίοδο, δεν παίξαμε τόσο καλά. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Έχουμε δύο παιχνίδια που αν τα κερδίσουμε τότε ενδεχομένως θα ξεχάσουμε την δύσκολη περίοδο που είχαμε».

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ