Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τους προσγείωσε… απότομα ο Μαρτίνς

Στις τάξεις των παικτών του Ολυμπιακού επικρατούσε ένα κλίμα ευφορίας μετά από τη νίκη της Μπασακσεχίρ στην Τουρκία, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος φρόντισε να τους… προσγειώσει απότομα, αφού ακόμα η δουλειά δεν έχει γίνει.

Ο επαναληπτικός στο Καραϊσκάκη κρύβει παγίδες. Μπορεί το 1-0 να δίνει πλεονέκτημα στον Ολυμπιακό, όμως έχουμε δει πολλά παιχνίδια να στραβώνουν από αδιαφορία των παικτών ή από το αίσθημα ανωτερότητας που ενδεχομένως να διακατέχει πλέον τους παίκτες της ομάδας του Πειραιά, κάτι που ήθελε να αποφύγει ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Ο Μαρτίνς έκανε έντονες παρατηρήσεις στους παίκτες του κάνοντας την ανάλυση του αγώνα της Πόλης μέσω βίντεο και τους επεσήμανε τα λάθη που έκαναν. Τόνισε ότι δεν πρέπει να επαναληφθούν τέτοια εύκολα λάθη, γιατί μπορεί να στοιχίσουν ακριβά.

Τα… γκάζια του Μαρτίνς έπιασαν τόπο αφού στις προπονήσεις που ακολούθησαν οι ερυθρόλευκοι έδειξαν όρεξη και μπήκαν έτσι… τσιτωμένοι στην αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη μάχη της Τρίτης.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Follow Us