Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

“Τρελή” πρόταση μείωσης συμβολαίων στον Παναθηναϊκό

Μετά από 2,5 μήνες ο Τσάβι Ρόκα μετέβη στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού και παρακολούθησε την προπόνηση των «πρασίνων», χωρίς ωστόσο να μιλήσει αναλυτικά και για πολύ ώρα με τον Γιώργο Δώνη, πέρα από έναν τυπικό χαιρετισμό.

Ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» -που πήρε το «ΟΚ» από τους γιατρούς για να πάει στο «Γ. Καλαφάτης», αφού ήταν αρνητικό και το δεύτερο τεστ ανίχνευσης κορονοϊού που έκανε- μίλησε με τους αρχηγούς της ομάδας και τους μετέφερε την πρόταση της διοίκησης για μείωση ύψους 40% της τελευταίας δόσης που έχουν όλοι στα συμβόλαιά τους για την αγωνιστική περίοδο 2019/20, προκειμένου να μετριαστούν οι οικονομικές επιπτώσεις στον προϋπολογισμό της ΠΑΕ, από την πανδημία του κορονοϊού.

Το συγκεκριμένο ποσό αφορά μόνο όσους αμείβονται με ετήσιες απολαβές από 60.000 ευρώ και πάνω (τα υπόλοιπα συμβόλαια δεν θα «πειραχθούν») κι επί της ουσίας αφορά το 10% των συνολικών ετήσιων απολαβών κάθε παίκτη.

Οι παίκτες σε πρώτη φάση, δεν το υποδέχθηκαν και πολύ… θετικά και ειδικά, ορισμένοι ξένοι ποδοσφαιριστές της ομάδας αντέδρασαν λέγοντας πως δεν θέλουν να «κόψουν» ούτε… σεντ από τις απολαβές τους, από τη στιγμή που το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί κανονικά.

Και πλέον επίκειται το επόμενο στάδιο της διαπραγμάτευσης, με πιθανή αντιπρόταση από την πλευρά των ποδοσφαιριστών μέσα στις επόμενες 2-3 μέρες.

πηγή: ΑΠΕ

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ