Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα στο φινάλε της περιόδου

Είναι δεδομένο ότι το ρόστερ του Ολυμπιακού δεν έχει κλείσει ακόμα και δεν πρόκειται να κλείσει πολύ νωρίτερα από την 31η Αυγούστου, οπότε και ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος. Βέβαια μετά υπάρχει χρόνος δύο εβδομάδων και για τους ελεύθερους παίκτες.

Ομως όπως έκανε και τις προηγούμενες περιόδους, ο Ολυμπιακός θα κοιτάξει να επωφεληθεί των καταστάσεων για να κλείσει παίκτες-ευκαιρίες στο φινάλε των μεταγραφών.

Οι ερυθρόλευκοι πάνε για τρεις μεταγραφές, οι οποίες μπορεί να γίνουν δύο αλλά και τέσσερις.

Το σίγουρο είναι η απόκτηση του αντί-Φορτούνη, ο οποίος εάν έχει την δυνατότητα να παίζει και 8άρι, θα είναι ότι καλύτερο για να καλυφθούν δύο θέσεις με έναν παίκτη. Σε αυτό τον τομέα φαίνεται να έχει το προβάδισμα ο Μποσίλια της Μονακό.

Ο Ολυμπιακός είναι σε ετοιμότητα για να αντικαταστήσει τον Κούτρη, με τον Γκασπάρ της Σπόρτινγκ να είναι το μοναδικό όνομα που έχει βγει στην επιφάνεια, ενώ υπάρχουν σκέψεις για την απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού.

Βεβαίως, εάν προκύψει κάποια πώληση της τελευταίας στιγμής, με Καμαρά και Σισέ να είναι ψηλά στην λίστα αρκετών ομάδων, τότε είναι επόμενο ότι θα υπάρξει νέα προσθήκη.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Follow Us