Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Τσαλδάρης: «Έχουμε πολλά πράγματα να βελτιώσουμε»

Ο Ολυμπιακός Β’  δεν τα κατάφερε στο Μεσολόγγι απέναντι στον τοπικό Χαρίλαο Τρικούπη, με τον προπονητή της ομάδας, Δημητρη Τσαλδάρη, να υποστηρίζει πως η ομάδα του έχει αρκετά πράγματα να βελτιώσει, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

«Να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη για την εμφάνιση και την νίκη, νομίζω πως ήταν ξεκάθαρο πως το άξιζαν.  Εμείς, από την άλλη μεριά, δεν καταφέραμε σχεδόν σε καμία στιγμή του αγώνα, να κάνουμε αυτά που θέλαμε, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά.  Θεωρώ πως ήταν εμφανές ότι δεν καταφέραμε να διαχειριστούμε την πίεση και την ατμόσφαιρα αλλά και τον τρόπο παιχνιδιού που έπαιξε η ομάδα του κόουτς Καλαμπάκου.

Από εκεί και μετά, σίγουρα έχουμε πολλά πράγματα να πούμε και να δούμε, να  κάνουμε την ανάλυση μας και να προχωρήσουμε βελτιώνοντας αδυναμίες, γιατί είμαστε ακόμα πολύ νωρίς, το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα.

Μάθημα για τους περισσότερους είναι η κάθε προπόνηση, πόσο μάλλον ένα παιχνίδι σε μια τέτοια ατμόσφαιρα, πολύ μπασκετική, με πολύ θόρυβο, σε φίλαθλα πλαίσια, που φαντάζομαι πως όλοι χαίρονται να παίζουν.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ REDNEWS.GR ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

Follow Us