
Έτοιμος να παλέψει για μία θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού, δηλώνει ο Νίκολα Τσούμιτς, με τον νεαρό άσο να μιλά και για τον συμπατριώτη του, Λαζάρ Ραντζέλοβιτς.
Αναλυτικά ο Τσούμιτς μίλησε:
Για την πρόταση του Ολυμπιακού:
«Μετά το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα στο Νις όπου χάσαμε ήρθε η πρόταση του Ολυμπιακού. Με παρακολουθούσαν αρκετό και όταν μου έκαναν μια συγκεκριμένη προσφορά δεν το πολυσκέφτηκα. Είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στα Βαλκάνια και παίζουν κάθε χρόνο στο Champions League. Διατηρώ επαφή μαζί τους και παρακολουθούν τα παιχνίδια μου».
Για τη φιλία του με τον Ραντζέλοβιτς και το μέλλον του:
«Πρέπει να πάω στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι και ελπίζω να βρω μια θέση στην ομάδα. Μιλάω κάθε μέρα με τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς. Είναι ένας από τους καλύτερους φίλους μου από την εποχή που παίζαμε μαζί στη Νις. Μου έχει πει για τον επαγγελματισμό που υπάρχει στην ομάδα και τον μεγάλο ανταγωνισμό. Δεν φοβάμαι όμως. Θα πάω για να δείξω τι αξίζω.
Το μόνο πρόβλημα είναι πως το πρωτάθλημα τους ολοκληρώνεται στα τέλη Ιουνίου και στις 6 Αυγούστου θα πρέπει να αντιμετωπίσουν της Γουλβς στο Europa League. Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα. Δεν υπάρχει χώρος για προετοιμασία. Για μένα αυτό δεν είναι καλό, αλλά δεν μπορώ να το αλλάξω».

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
-
Ευαγγελάτος για Βίκτορ και τις ιδιαιτερότητες του ρόστερ
Μία εβδομάδα έμεινε για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου και ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος αναλύει...
-
«Σε διαπραγματεύσεις Ολυμπιακός και Σπόρτιγκ για τον Ριστόβσκι»
Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Στεφάν Ριστόβσκι, αποκαλύπτουν πορτογαλικά Μέσα, που κάνουν λόγο για...
-
Νικολακόπουλος για Ατρόμητο και μεταγραφές
Ο Κώστας Νικολακόπουλος μίλησε στον Sport fm και στην εκπομπή “Ρεπόρτερ” για τα θέματα...
-
Ο Ζοάο Βίκτορ ο “εκλεκτός”
Οι διερευνητικές επαφές του Ολυμπιακού για μεταγραφή ενός εξτρέμ συνεχίζονται, χωρίς ωστόσο ακόμη να...