Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Ο Ολυμπιακός είναι μεγαλύτερο μέγεθος από τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Τζέιμς (pics)

Οι αναρτήσεις του Μάικ Τζέιμς στο twitter πάντα προκαλούν συζητήσεις και δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση το τελευταίο… κτύπημα του, με το οποίο χαρακτήρισε τις ΤΣΣΚΑ, Ρεάλ και Φενέρμπαχτσε, τις μοναδικές μεγάλες ομάδες της Ευρώπης.

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι νίκες πριν έρθω εγώ κάνει τις ομάδες σας υπερδυνάμεις. Οι μοναδικές δυνατές ομάδες τώρα είναι η ΤΣΣΚΑ, η Ρεάλ και η Φενέρ. Οι άλλες είναι απαίσιες ή ασταθείς ή απλά καλές για μία – δύο σεζόν», αναφέρει το «τιτίβισμα» του Αμερικανού, με τα σχόλια, κυρίως από φίλους της Μακάμπι, να είναι το λιγότερο καυστικά, κατηγορώντας τον γκαρντ των Μοσχοβιτών ως… ανιστόρητο!

Λίγο αργότερα, πάντως και μετά από αρκετή πίεση, ενός φίλου του Ολυμπιακού που του υπενθύμισε τους πέντε τελικούς και τις δύο κατακτήσεις σε 10 χρόνια, ο Τζέιμς τόνισε: : «Μπορεί να στο δώσω αυτό, για να είμαι ειλικρινής. Το να μην μπαίνεις καν στα playoffs είναι σκληρό, αλλά πιθανότατα μπορώ να συμφωνήσω».

Όσον αφορά την πρώην ομάδα του, τον Παναθηναϊκό, ο Αμερικανός τόνισε πως πρόκειται απλά για μία… καλή ομάδα, χωρίς όμως συμμετοχή σε Final 4 εδώ και πολλά χρόνια.

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC