Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Τζένκινς: «Να παίξουμε στην άμυνα όπως στο τελευταίο παιχνίδι μας»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Τσαρλ Τζένκινς για την Άλμπα Βερολίνου, ενόψει της αναμέτρησης της Παρασκευής (12/11, 21:00), με τον Αμερικανό γκαρντ να μιλά για τον δικό του ρόλο στο παιχνίδι του Ολυμπιακού και κατά πόσο αυτός θα αλλάξει, μετά και τον τραυματισμό του Χάρισον.

Αναλυτικά ο Τζένκινς μίλησε:

Για την Άλμπα Βερολίνου:

«Η Άλμπα είναι μια πολύ καλή ομάδα. Δεν ανταποκρίνεται η βαθμολογική της θέση στην πραγματική αξία της. Έχει κάποιους παίκτες που παίζουν μαζί τα τελευταία χρόνια. Είναι σκληρή ομάδα. Το σημαντικότερο για εμάς είναι να παίξουμε στην άμυνα όπως στο τελευταίο παιχνίδι, για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Για το αν η άμυνα αποτελέσει το κλειδί για την σεζόν:

«Ναι, για εμένα που είμαι ένας παίκτης που σκέφτεται αμυντικά, το κάνει ακόμα πιο εύκολο, ειδικά γιατί ο Σλούκας μπορεί να βοηθήσει στην επίθεση, είναι εξαιρετικός πασέρ, πολύ καλός στο transition, μας βοηθά να τρέχουμε στην επίθεση. Αυτό το κάνει ακόμα πιο εύκολο».

Για την απουσία του Χάρισον και το πόσο αλλάζει τον ρόλο του στο παιχνίδι:

«Δεν νομίζω, θεωρώ πως ο ρόλος μου θα είναι ο ίδιος, να παίζω καλή άμυνα και να δημιουργώ κενά στην επίθεση.  Αυτό θα αποτελέσει πραγματική ευκαιρία για άλλους παίκτες, όπως ο Παπανικολάου, που έπαιξε πολύ καλά στα τελευταία παιχνίδια και συνεχίζει να ανεβαίνει και όπως ο Λαρεντζάκης, ,που μπορεί να αποδείξει πως μπορεί να αποτελεί μέλος της 12αδας».

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ