Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Βαλμπουενά: «Ναι, θα έδινα το χέρι μου στον Μπενζεμά»

Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από το σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον Ματιέ Βαλμπουενά, με αφορμή ένα βίντεο ερωτικού περιεχομένου, όταν και ο Γάλλος άσος είχε πέσει θύμα εκβιασμού από άγνωστο που ζητούσε ένα ποσό ύψους 100.000 ευρώ, για να μην το βγάλει στην δημοσιότητα.

Οι εξελίξεις ήταν καταιγιστικές και λίγο καιρό αργότερα έγινε γνωστό πως ο Καρίμ Μπενζεμά ήταν… μπλεγμένος στην υπόθεση, καθώς όχι μόνο γνώριζε τον εκβιαστή, αλλά μεσολάβησε ώστε οι δύο πλευρές να έρθουν σε επαφή.

Κάτι τέτοιο, φυσικά, έφερε την ρήξη στις σχέσεις ανάμεσα στους δύο παίκτες, οι οποίοι, μάλιστα, έχασαν και την θέση τους στην Εθνική Γαλλίας.

Τέσσερα χρόνια μετά, ο Βαλμπουενά, σε συνέντευξη στο γαλλικό κανάλι “RMC”, ξεκαθαρίζει πως θα έδινε το χέρι του στον Μπενζεμά, αν ο πρώην συμπαίκτης του έκανε κίνηση να τον προσεγγίσει.

“Έχει περάσει καιρός. Εάν ερχόταν εκείνος και μου έδινε το χέρι του, τότε ναι, θα του το έδινα και εγώ. Είμαι άντρας, θα του έδινα το χέρι μου και θα τον κοίταζα στα μάτια. Όμως δεν υπάρχει περίπτωση να είμαι εγώ αυτός που θα κάνει την πρώτη κίνηση. Εάν φανεί πως δεν θα κάνει κίνηση, δεν πρόκειται να κάνω εγώ”, τόνισε χαρακτηριστικά ο άσος του Ολυμπιακού.

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ