Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βαγγέλης Μαρινάκης: Ο Ολυμπιακός πρωταγωνιστεί και στην Ευρώπη (video)

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού , Βαγγέλη Μαρινάκης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη νίκη των Ερυθρόλευκων και αναφέρθηκε στα δέκα χρόνια παρουσίας του στην ομάδα του Πειραιά.

Ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού, έκανε επίσης, ιδιαίτερη μνεία για την ευρωπαϊκή καταξίωση της ομάδας, που χαρακτήρισε προσωπικό του στοίχημα το οποίο πήρε σάρκα και οστά.

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών, δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Αυτά τα δέκα χρόνια έχουν περάσει, πολύ γρήγορα. Ήταν δύσκολα. Αλλά νιώσαμε πολύ μεγάλες χαρές, σε πολύ μεγάλα παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός βρέθηκε σητν υψηλότερη θέση του στην Ευρώπη. Τον αντιμετωπίζουν σαν μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα.

Παρόλο που η χώρα μας έχει δοκιμαστεί από μια πρωτοφανή οικονομική κρίση.

Πιστεύω ότι θα είμαστε εδώ να κάνουμε αυτό που έχουμε πλέον μάθει, να πρωταγωνιστεί ο Ολυμπιακός εδώ και στην Ευρώπη.

Αν ο Ολυμπιακός φέτος, αν περάσουμε τη Γουλβς ο δρόμος είναι ανοιχτός και αυτή η ομάδα θα πάει πάρα πολύ καλά.  Οι παίκτες μας γνωρίζουν ότι μπορούν να το κάνουν. Από την στιγμή που περνάμε τη Γουλβς, τρία παιχνίδια είναι. Είμαι αισιόδοξος και μαζί με ένα όλο το team. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε.

Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, είναι ντέρμπι και πάντα πρέπει να αντιμετωπίζουμε αυτή την ομάδα, με ιδιαίτερη σοβαρότητα.  Οι οπαδοί του Ολυμπιακού θέλουν να κερδίζουν τον Παναθηναϊκό, έτσι μεγάλωσαν, όπως κι εγώ»

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ