Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Βασιλειάδης: «Σταματήστε να πυροδοτείτε το κλίμα»

Τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Τρίτης (7/5) έξω από το σπίτι του Παναγιώτη Αναστόπουλου, έχουν σημάνει… συναγερμό στον Γιώργο Βασιλειάδη, αναφορικά με την διεξαγωγή της σημερινής αναμέτρησης του ΣΕΦ, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Προμηθέα (17:30).

Με δήλωση του, ο υφυπουργός αθλητισμού κάλεσε άπαντες τους εμπλεκόμενους να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να σταματήσουν να πυροδοτούν το κλίμα, ενώ έκανε γνωστό πως, ενόψει του αγώνα του ΣΕΦ, έχει αιτηθεί την παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, καθώς επίσης και αυξημένων αστυνομικών δυνάμεων,

Αναλυτικά:

«Οι χθεσινές ντροπιαστικές εικόνες έξω από το σπίτι του διαιτητή Αναστόπουλου δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές, όπως επίσης οι εκβιασμοί, οι εκφοβισμοί και η στοχοποίηση ανθρώπων.

Από χθες βρίσκομαι σε συνεχή επικοινωνία με την ΕΛ.ΑΣ. και τους αρμόδιους εισαγγελείς προκειμένου στο σημερινό αγώνα Ολυμπιακού – Προμηθέα να διαφυλάξουν την τάξη και να αποδώσουν ευθύνες σε όποιον προβεί σε έκνομες ενέργειες, αλλά και σε όποιον οδηγήσει με πράξεις ή παραλείψεις του σε ακραίες καταστάσεις. Για τον λόγο αυτό έχω αιτηθεί την παρουσία εισαγγελικού λειτουργού και αυξημένων αστυνομικών δυνάμεων.

Καλώ τέλος, όλους τους εμπλεκόμενους να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να πάψουν να πυροδοτούν το κλίμα ενόψει του σημερινού αγώνα».

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ