Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Βεζένκοφ: «Όλα πήγαν λάθος»

Στα πολλά λάθη του Ολυμπιακού, που έφεραν την πέμπτη συνεχόμενη ήττα, στάθηκε στις δηλώσεις του στην Nova, ο Σάσα Βεζένκοφ.

Αναλυτικά:

«Ξεκινήσαμε καλά, όταν θες να έχεις τύχη απέναντι σε τέτοιες ομάδες, πρέπει να έχεις διάρκεια. Το μεγαλύτερό μας πρόβλημα ήταν η επίθεσή μας, όπως φαίνεται από το σκορ.

Πρέπει να ξαναδούμε τον αγώνα, τα λάθη που κάναμε. Όλα πήγαν λάθος, ήταν η πέμπτη συνεχόμενη ήττα και κάτι πρέπει να διορθωθεί.

Δεν μπορώ να πω ακριβώς τι πήγε λάθος, πρέπει να δουλέψουμε. Να δούμε γιατί στο πρώτο δεκάλεπτο βάλαμε 26 πόντους και στα άλλα τρία, 27. Με την είσοδο του Λάρκιν ήταν δεδομένο ότι η Εφές θα βρει περισσότερες λύσεις, αλλά έπαιξαν πιο σκληρά. Δεν καταφέραμε να ματσάρουμε σε ενέργεια. Ήταν μία βραδιά που πήγαν όλα λάθος.

Δεν μπορούμε να τα παρατήσουμε. Πρέπει να δούμε γιατί επιτρέπουμε τέτοιες διακυμάνσεις στην απόδοσή μας. Όταν παίζεις στον Ολυμπιακό πρέπει να διεκδικείς κάθε παιχνίδι και να παλεύεις για 40 λεπτά. Δε νομίζω ότι όταν κάποιος μπαίνει στο παρκέ, δεν έχει κίνητρο. Ακούγεται κλισέ, αλλά πρέπει να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, γιατί εμείς τα κάνουμε έτσι».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ REDNEWS.GR ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ