Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Βεζένκοφ: “Τους αφήσαμε να νοιώσουν ελεύθεροι”

Ο Σάσα Βεζένκοφ επισήμανε πως για την ομάδα του δεν λειτούργησε τίποτα κόντρα στην Βαλένθια και πως θα πρέπει γρήγορα να το ξεχάσουν.

Αναλυτικά:

Όπως έχουμε δει οι έδρες δεν παίζουν ρόλο. Έπρεπε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας, δεν ανταποκριθήκαμε καθόλου από το πρώτο λεπτό. Τους αφήσαμε να νιώσουν ελεύθεροι. Ομάδες με τέτοιο ταλέντο όταν τις αφήνεις ελεύθερες κάνουν το παιχνίδι τους. Δεν παρασυρθήκαμε από τις δύο νίκες απλά δεν παίξαμε τόσο σκληρά όσο θα θέλαμε. Πήγαμε μια φορά στους 8 πόντους χάσαμε κάποιες μπάλες όμως όταν χάνεις 20 λεπτά και δεν παίζεις σκληρά μετράει και αυτό, σε 48 ώρες έχουμε παιχνίδι πρέπει να το ξεχάσουμε αυτό. Πρέπει να συγκεντρωθούμε για τον επόμενο αντίπαλο.

Για τους τραυματίες και τον Παπανικολάου.

Ο Κώστας είναι πληθωρικός παίκτης που συνδέει κοντούς με ψηλούς και όταν είναι καλά τότε και η ομάδα είναι καλά. Έχουμε παίκτες που μπορούν να παίξουν καλά. Απλά δεν παίξαμε σκληρά σήμερα.

Το ματς με τη Ρεάλ.

Είδαμε με τον παναθηναϊκό ακόμη και αν δεν έπαιξε καλά πήρε τη νίκη., να παίξουμε σκληρά να πάρουμε ριμπάουντ ότι δεν κάναμε σήμερα.

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ