Ακολουθήστε μας

ΜΠΑΣΚΕΤ

Βιάζεται να αποκλείσει την επιστροφή Ολυμπιακού ο Βασιλακόπουλος

Στην επικύρωση των βαθμολογιών των εθνικών πρωταθλημάτων που βρίσκονται υπό την αιγίδα της, προχώρησε το πρωί της Παρασκευής (29/5) η ΕΟΚ. Ανάμεσα σε αυτές, φυσικά και το πρωτάθλημα της Α2, με την Ομοσπονδία να δίνει τα εισιτήρια ανόδου στις δύο πρώτες ομάδες, τον Χαρίλαο Τρικούπη και τον Διαγόρα Δρυοπιδέων.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί, βέβαια, είναι η παράγραφος που αναφέρει πως σε περίπτωση που μία από τις δύο ομάδες δεν μπορέσει, για διάφορους λόγους, να πάρει την άνοδο για τα σαλόνια της Α1, τότε δεν έχει δικαίωμα αντικατάστασης.

Έτσι, με αυτόν τον τρόπο, ο Βασιλακόπουλος και η κουστωδία του, φροντίζουν να κλείσουν, κακήν κακώς,  τον δρόμο της επιστροφής του Ολυμπιακού στην Basket League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Επικύρωση βαθμολογίας Α2 Εθνική κατηγορία ανδρών όπως κατέληξε στις 9/03

ΓΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ

ΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ

ΑΕ ΨΥΧΙΚΟΥ

ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

ΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ

ΓΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ

ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ

ΟΙΑΞ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ

ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ

ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΑΣΑ ΚΟΡΟΙΒΟΣ

ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ

Πρωταθλητής αναδεικνύεται ο ΓΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ και μαζί με τον δεύτερο ΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ προβιβάζονται στην Α1 Εθνική κατηγορία. Σε περίπτωση άρνησης ανόδου δεν δίνεται δικαίωμα συμμετοχής σε άλλο Σωματείο.

Σύμφωνα με την τροποποίηση του άρθρου 12 της Ειδικής Προκήρυξης του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας ανδρών δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα στην Β’ Εθνική κατηγορία ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2020 -2021.

 

Περισσoτερα για ΜΠΑΣΚΕΤ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ