Ακολουθήστε μας

ΠΟΛΟ ΑΝΤΡΕΣ

Βλάχος: “Δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα είμαστε, μας πήγε πίσω η καραντίνα”

Ο προπονητής της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, μίλησε στην εκπομπή Overall και στους Μένιο Σακελλαρόπουλο και Λένα Καραλή για την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα του.

Για το γεγονός πως δόθηκε τελικά άδεια στο τμήμα πόλο του Ολυμπιακού να προπονείται ενόψει των ευρωπαϊκών αγώνων δήλωσε “Δεν είναι πολύ θετικό που αντίπαλοί μας δεν σταμάτησαν καθόλου τους αγώνες. Τουλάχιστον είναι κάτι θετικό το ότι ξεκινήσαμε τις προπονήσεις”.

Όσον αφορά την κατάσταση που θα βρίσκεται η ομάδα του ανέφερε “Οι τρεις εβδομάδες που έχουμε μείνει έξω μας γυρνούν πάλι στην αρχή. Θα έχουμε μικρό χρονικό διάστημα να προετοιμαστούμε. Δε θα είμαστε όπως θα ήμασταν αν συνεχίζαμε κανονικά το πρωτάθλημα. Ο αγωνιστικός ρυθμός είναι κάτι πολύ σημαντικό. Δε μπορώ να πω στον κόσμο τι να περιμένει. Πάμε σε θολά νερά. Είναι η πρώτη φορά που εμείς σαν ομάδα θα πάμε χωρίς καθόλου προετοιμασία. Δεν μπορώ άρα να σας πω αν θα είμαστε καλά ή όχι. Υπάρχει και ο παράγοντας των κρουσμάτων που μπορεί να αλλάξει τα πάντα. Κάθε εβδομάδα θα κάνουμε τεστ”.

Για την εθνική Ελλάδος που είναι επίσης προπονητής δήλωσε “Είχαμε προγραμματίσει μια προετοιμασία με την εθνική Αμερικής, αλλά δεν μπόρεσε να έρθει. Δεν θα έχουμε κάποια προετοιμασία σαν εθνική. Όλοι παίζουν εκτός από εμάς”.

Κλείνοντας για την κατάσταση του κορωνοϊού σε σχέση με τον αθλητισμό ανέφερε “Σεβόμαστε το τι συμβαίνει και το ότι πλήττονται πολλοί κλάδοι. Ο καθένας όμως κοιτάει τη δουλειά του και το αντικείμενό του. Καταλαβαίνεται πως στον ερασιτεχνικό αθλητισμό οι αμοιβές είναι πολύ μικρότερες και δυσκολεύουν κάπως τα πράγματα. Οι αθλητές στο πόλο που είναι σε επαγγελματικό επίπεδο ίσως κάνουνε πιο σκληρές.”

Περισσoτερα για ΠΟΛΟ ΑΝΤΡΕΣ