Ακολουθήστε μας

ΠΟΛΟ ΑΝΤΡΕΣ

Βλάχος για το παιχνίδι με την Γιουγκ: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα»

Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε και το εμπόδιο της Σπαντάου και απέναντι στην Γιουγκ (18:45) θέλει να κάνει το 3Χ3, στο πλαίσιο του 1ου ομίλου του Champions League.

Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Θρύλου, ο Θοδωρής Βλάχος μίλησε τόσο για την νίκη επί των Γερμανών, όσο και για το επερχόμενο παιχνίδι με την Γιουγκ.

«Νομίζω ότι η ομάδα ήταν σε πολύ καλύτερο ρυθμό από ότι στο παιχνίδι με την Ορτίτζια. Ήταν πιο απελευθερωμένη κυρίως στην επίθεση, πετύχαμε πολλά γκολ αν και ξεκινήσαμε νωθρά ελέγξαμε το παιχνίδι και φτάσαμε στη νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο και έναντι του οποίου παίρνουμε το προβάδισμα και κοιτάμε να διαχειριστούμε το θέμα τις πρόκρισης που είναι ο στόχος μας. Τώρα κοιτάμε το παιχνίδι με τη Γιουγκ, η οποία παρουσιάζεται πολύ δυνατά στα δυο πρώτα παιχνίδια με πολύ καλό ρυθμό και η οποία βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι, έχουμε παίξει πολλές φορές με τη Γιουγκ, σίγουρα έχουμε διαφορετική ομάδα από τις προηγούμενες χρονιές, αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Έχουμε κονταροχτυπηθεί σε τελικούς Champions League και είναι πάντα ευχάριστο να παίζουμε αντίπαλοι. Θα παίξουμε το τελευταίο μας παιχνίδι σε αυτή τη φάση, χωρίς να υπάρχει αύριο . Θα δώσουμε ότι μπορούμε για μια ακόμα νίκη», ήταν το σχόλιο του προπονητή του Ολυμπιακού, ενώ από την πλευρά του ο Μάριος Καπότσης πρόσθεσε:

«Ήταν και τα δυο πρώτα παιχνίδια πάρα πολύ σημαντικά. Η Σπάνταου είναι μια πάρα πολύ καλή και υπολογίσιμη ομάδα. Για εμάς είναι πολύ σπουδαία νίκη αυτή, γιατί κρατάμε τον Ολυμπιακό ψηλά. Στα δυο παιχνίδια που βρεθήκαμε να χάνουμε, αντιδράσαμε, δεν δείξαμε φόβο, μείναμε στο σύστημα όπως το έχουμε δουλέψει και καταφέραμε και τα γυρίσαμε. Αυτό δείχνει ότι έχουμε αρχή, μέση και τέλος. Η Γιουγκ είναι σε πολύ καλή κατάσταση, δεν έχει σταματήσει να παίζει και όπως έχει διαμορφωθεί φέτος το Champions League, είναι σημαντικό να έχει βάθος, πράγμα που διαθέτει. Θα πρέπει να μπούμε και να διαχειριστούμε σωστά το παιχνίδι. Δεν φοβόμαστε κάτι και πρέπει να παίξουμε δυνατά και με μυαλό. Είναι τρία παιχνίδια συνεχόμενα και κακά τα ψέματα αυτό είναι πρωτόγνωρο. Είναι πραγματικά δύσκολο για όλες τις ομάδες και όλους παίκτες».

 

Περισσoτερα για ΠΟΛΟ ΑΝΤΡΕΣ