Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

«Βόμβες« Κούγια κατά της ΑΕΚ

Άστραψε και βρόντηξε ο Αλέξης Κούγιας με την κατάθεση του στην Επιτροπή Δεοντολογίας, με τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΛ να χαρακτηρίζει εγκληματική οργάνωση την ΑΕΚ, τονίζοντας πως σκοπός των Αλαφούζου και Μελισσανίδη είναι να… εξαφανίσουν τον Μαρινάκη!

Αναλυτικά:

«Θέλω να πω ότι από το 1996 στο ελληνικό ποδόσφαιρο δρα μια εγκληματική ομάδα, επικεφαλής ο Θωμάς Μητρόπουλος, Συνεργάτες του, κορυφαίος είναι ο Γιάννης Παπαδόπουλος, ο οποίος είναι ο πιο στενός συνεργάτης του Μελισσανίδη»

«Αυτή η οργάνωση δρα για το ποδοσφαιρικό στοίχημα, επίσης ο Γιάννης Παπαδόπουλος επηρεάζει τις εκλογές των ενώσεων»

«Όποιος είναι απέναντι στην εγκληματική οργάνωση παθαίνει αυτά…» . Τη στιγμή αυτή ο Κούγιας δείχνει φωτογραφίες από τον ξυλοδαρμό του στη Βουλιαγμένη για τον οποίο κατηγόρησε τον Μελισσανίδη.

«Μόλις ανακοίνωσα ότι ανέλαβα δικηγόρος στα Παραπολιτικά, το ίδιο βράδυ, μόλις έκανα δηλώσεις για την οργάνωση, ενώ καθόμουν στο πιο κεντρικό μέρος της Βουλιαγμένης κατέβηκαν έξι άτομα από 2 αυτοκίνητα και άρχισε και με κλοτσούσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης».

«Το ίδιο διάστημα είχα απειλές για τη ζωή μου, ώστε να κλείσω το στόμα μου»

«Θα σας δείξω που είναι η εγκληματική οργάνωση». Τη στιγμή αυτή ο Κούγιας έδειξε φωτογραφία από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, στο κέντρο ο Μελισσανίδης, δίπλα του ο Ασλανίδης πρόεδρος της ΑΕΚ, ο Βακάλης αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ και ο Θωμάς Μητρόπουλος». Επίσης έδειξε και φωτογραφία από γιορτή στην ΕΠΣΑΝΑ με Μελισσανίδη, Μητρόπουλο.

«Έχω καταγγείλει την εγκληματική οργάνωση από το 2003. Όλα αυτά τα χρόνια, αν δεν τους πλήρωνες, δεν θα μπορούσες να προαχθείς σαν ομάδα».

«Δεν θα πω για τις χρονιές 2014-15 είναι ένα μικρό κομμάτι. Αυτοί που ήρθαν εδώ και κάνουν τους εξυγιαντές, κανονικά είναι νταβατζήδες και αν δες πας με τα νερά τους, ή θα φας ξύλο ή δεν θα έχεις τηλεοπτικό συμβόλαιο».

«Από το περιεχόμενο των κασετών αποδεικνύεται ότι έστηναν παιχνίδια. Ο Πιλάβιος φαίνεται στις κασέτες να μιλάει με τον Πατέρα για ορισμό. Kαι ο Μπέος με τον Πιλάβιο».

«Ο Μαρινάκης είχε αποσύρει 20 εκατ. ευρώ από το κεφάλαιο του ΣΚΑΪ. Ο Αλαφούζος ήταν εξοργισμένος και αρχίζει προσπάθεια εξόντωσης του Μαρινάκη. Έχει προσωπικό πρόβλημα ο Αλαφούζος με τον Μαρινάκη».

«Ο Πατέρας είχε στο γραφείο του τον Φώτη Παπαγεωργίου της ΕΥΠ και μπορούσε να ξέρει τα πάντα για τις απομαγνητοφωνήσεις».

«Ο Πιλάβιος έγινε υποχείριο στα χέρια τους. Έγινε καραμπινάτη εκβίαση, ο Πατέρας εκβίαζε τον Πιλάβιο. Κατάλαβα ότι χρησιμοποιούμαι από τον Πατέρα. Τότε είχε αρχίσει εις βάρος μου μια δίωξη. Ο Μπέος μου είχε κάνει μήνυση. Βρέθηκα κατηγορούμενος για χρήση κασετών από υποκλοπή».

«Λέω τις κρίσεις μου, τις απόψεις μου από αυτά που έχω πληροφορηθεί. Ότι λέω είναι από τον Πατέρα»

«Ειμαι στην Παναχαϊκή, μαθαίνουμε ότι ο Μελισσανίδης παίρνει τον Σαρρή και θέλει συγκεκριμένους διαιτητές στον αγώνα με την ΑΕΚ. Δεν το δέχεται, ούτε ο Ζωγράφος, τελικά το παιχνίδι αναβάλλεται. Μιλάω για αμέσως μετά, όχι για το 14 και το 15».

«Ο Μελισσανίδης δεν έχει βάλει ποτέ λεφτά στην ΑΕΚ. Υποβιβάστηκε και την πήρε δωρεάν. Η μοναδική ομάδα που πληρώνει λεφτά για να πάρει παίκτες είναι ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ. Ο σκοπός του Αλαφούζου και του Μελισσανίδη είναι να εξαφανίσουν τον Μαρινάκη».

«Η κατάθεση μου το 2013 είναι έπειτα από πληροφορίες που είχα από τον Πατέρα»

«Εκβίαζαν τον Πιλάβιο με την κασέτα που είχε ο Πατέρας. Μιλούσε ο Πατέρας με τον Πιλάβιο για ορισμούς».

Ο Πιλάβιος ότι μου είπε ήταν ψέματα. Ο Πιλάβιος τα έριχνε σε όλους τους άλλους για να αποφεύγει τις δικές του ευθύνες».

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ