Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Υπέγραψε και βγήκε για καφέ με τον Λάζαρο ο Κωστή

Παίκτης του Ολυμπιακού μπορεί να θεωρείται ο Ιωάννης Κωστή, καθώς ο παίκτης υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με τους “ερυθρόλευκους”, με την συμφωνία να αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στην Τρίτη (15/10).

Μάλιστα, ο ίδιος ο 19χρονος διεθνής Κύπριος χαφ συναντήθηκε με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, με τους δύο παίκτες να πίνουν παρέα το καφεδάκι τους.

Από την πλευρά του, ο μάνατζερ του παίκτη, Δημήτρης Μασιάς, ανέφερε στον ραδιοφωνικό σταθμό Active:

“Είναι ενθουσιασμένος ο Κωστή, όμως μπαίνει σε μεγάλο καράβι, αλλάζουν τα ποδοσφαιρικά του δεδομένα. Είναι έτοιμος να ανταποκριθεί. Αύριο θα έχει την πρώτη γνωριμία στο Ρέντη με τον προπονητή και τους νέους του συμπαίκτες και εγώ είμαι σίγουρος ότι θα ανταποκριθεί. Έδειξαν και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού πόσο τον ήθελαν με την υπομονή που έδειξαν στη μετεγγραφή.

Σήμερα είχαμε και συνάντηση για ένα καφέ με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Είναι καλά ενημερωμένοι για τον μικρό και τον περιμένουν όχι ως μια ρεζέρβα, αλλά σαν ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Ακόμα είναι ποδοσφαιριστής της Νέας Σαλαμίνας. Πρέπει να δώσει και θα δώσει τα πάντα για την ομάδα του μέχρι το τέλος της σεζόν και μετά είναι όλα στα πόδια του”.

Η Νέα Σαλαμίνα θα εισπράξει περίπου 500.000 ευρώ σε τρεις δόσεις για την πώληση του Ιωάννη Κωστή. Στη συμφωνία υπάρχει ποσοστό μεταπώλησης 15%, ενώ αν ο παίκτης δοθεί δανεικός, είτε πωληθεί σε άλλη κυπριακή ομάδα, τότε πέρα από το 15% η Νέα Σαλαμίνα θα πάρει άλλες 50 χιλιάδες ευρώ.

 

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ