Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Αλλοίωση αποτελέσματος… και δεν μιλάει κανείς!

Το να λέμε πως ΕΟΚ και Παναθηναϊκός είναι… ένα και το αυτό, είναι σαν να λέμε πως ο ήλιος ανατέλλει από την ανατολή και δύει στην δύση. Δεδομένο.

Επειδή, όμως, υπάρχουν και αυτοί οι ελάχιστοι που ακόμα πιστεύουν πως ο γάιδαρος… πετάει και τα πάντα είναι καλώς καμωμένα στο βασίλειο του… Φάρου, ας δούνε και αυτό.

Στις 24 Φεβρουαρίου είναι προγραμματισμένο το παιχνίδι της Εθνικής μας ομάδα, στην Γερμανία, απέναντι στα «πάντερ», για τα «παράθυρα» του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ την ίδια ημέρα ο ΕΣΑΚΕ έχει ορίσει το εξ αναβολής παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής, απέναντι στον Κολοσσό και τον Παναθηναϊκό.

Ξέρετε, εκείνο το παιχνίδι που δεν διεξήχθη γιατί έπιασε… κόψιμο την μισή ομάδα του Παναθηναϊκού και έτρεχε στα επείγοντα.

Όλα καλά μέχρι τώρα, όμως, για μια στιγμή. Από την αναμέτρηση της Ρόδου θα απουσιάσει ο κορυφαίος παίκτης του Κολοσσού, ο Μαυροειδής, ο οποίος θα βρίσκεται στην Γερμανία για το παιχνίδι της Εθνικής μας ομάδας.

Όχι ότι ο ουραγός Κολοσσός θα μπορούσε να κάνει ζημιά στον Παναθηναϊκό, αλλά… γιατί να μην το κλειδώσουμε αφού έχουμε την δυνατότητα;

Θέλετε να το πείτε αλλοίωση αποτελέσματος; Θέλετε να το πείτε επίδειξη δύναμης; Πείτε το όπως θέλετε. Αυτό που μετράει είναι πως ο Φάρος (για πολλοστή φορά) κάνει ότι γουστάρει και κανείς δεν λέει κουβέντα. Ούτε καν ο άμεσα θιγόμενος Κολοσσός.

Και μετά απορείτε γιατί ο Ολυμπιακός… γλυκοκοιτάζει προς την Αδριατική Λίγκα. Ρε, μέχρι και στο πρωτάθλημα της Κίνας πρέπει να δηλώσει συμμετοχή, να παίζει απέναντι στον Μπουρούση, για να ξεμπλέξει από τους… Φάρους και όλους αυτούς που λυμαίνονται τον χώρο τα τελευταία… 300 χρόνια.

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Follow Us