Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Στο πλευρό των Αγγελόπουλων και ο Κουντούρης. Τι ειπώθηκε στην συνάντηση

Συνάντηση με τους αδελφούς Αγγελόπουλους είχε ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Ολυμπιακού και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Μιχάλης Κουντούρης, για να γεγονότα στο μπάσκετ.

Ο Κουντούρης εξέφρασε την υποστήριξή του στις κινήσεις των αδελφών Αγγελόπουλων, τόνισε ότι είναι δίπλα τους και πως τα αιτήματα του Ολυμπιακού είναι δίκαια.

Εκφράστηκε θετικά για την αποχώρηση της ομάδας από το ΟΑΚΑ και πως ενωμένοι θα πρέπει να το πάνε μέχρι τέλους, για την δικαίωση, απέναντι σε όλους και σε όλα.

Κόντρα σε κυβέρνηση, ΕΟΚ, διαιτησία και κατεστημένο.

Η θέση του Ολυμπιακού είναι ότι:

  • Από εδώ και στο εξής, η ομάδα μας δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε οιονδήποτε αγώνα των εγχώριων διοργανώσεων εναντίον του Παναθηναϊκού, χωρίς την παρουσία αποκλειστικά ξένων διεθνών διαιτητών.
  • Από εδώ και στο εξής, η ομάδα μας δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε οιονδήποτε αγώνα των εγχώριων διοργανώσεων εναντίον έτερων αντιπάλων και στον οποίο είτε θα έχει οριστεί είτε θα έχει κληρωθεί οιοσδήποτε από τους διαιτητές του χθεσινού αγώνα κ.κ. Αναστόπουλο, Μάνο και Παναγιώτου.
  • Από εδώ και στο εξής, δεν θα επιτραπεί η είσοδος του Δ. Γιαννακόπουλου στο Σ.Ε.Φ., με οιαδήποτε ιδιότητα και εάν ο τελευταίος επιχειρήσει να προσέλθει.

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ