Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Αγγελόπουλοι: «Το “μέχρι τέλους” είναι η καλύτερη απόφαση που έχουμε πάρει τα τελευταία χρόνια»

Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν στην συνέντευξη Τύπου του Βασίλη Σπανούλη, ήταν και η απόφαση της διοίκησης του Ολυμπιακού να αποχωρήσει από την Basket League,

Τόσο ο Παναγιώτης όσο και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, τόνισαν η συγκεκριμένη ήταν η κορυφαία απόφαση που έχουν πάρει, με τις εξελίξεις να τους δικαιώνουν.

«Η απόφαση για το “μέχρι τέλους” ήταν δύσκολη, αλλά η καλύτερη απόφαση που πήραμε με τον Παναγιώτη. Ήταν ο μόνος τρόπος να αλλάξει η κατάσταση και δικαιωθήκαμε. Βλέπετε τις αλλαγές. Είναι εδώ ο κ. Λιόλιος και του ευχόμαστε καλή επιτυχία. Κάποιος έπρεπε να πάρει τη δύσκολη απόφαση θυσιάζοντας κάποια πράγματα. Όλοι μας στήριξαν, μας έλεγαν να μην αλλάξουμε γνώμη. Δεν αλλάξαμε και είμαστε χαρούμενοι. Πήγε πολύ καλά αυτή η απόφαση», ανέφερε ο Γιώργος Αγγελόπουλος με τον αδελφό του Παναγιώτη να προσθέτει:

«Το “μέχρι τέλους” είναι η καλύτερη απόφαση που έχουμε πάρει τα τελευταία χρόνια. Όλοι σας βλέπετε κάτι καλύτερο να έρχεται. Θέλω να δώσω δημόσια συγχαρητήρια στον κ. Λιόλιο για την νίκη του και εύχομαι να πάει καλύτερα το μπάσκετ».

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ