Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Διασφαλίστε την ισονομία ή αποχωρούμε»

Ο Ολυμπιακός δεν μένει στα λόγια, αναφορικά με την διόρθωση της υπάρχουσας… άρρωστης κατάστασης του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς οι “ερυθρόλευκοι”, με επιστολή τους στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, παραθέτουν στοιχεία της τελευταίας τριετίας, τα οποία δείχνουν την εικόνα του πρωταθλήματος, με την ομάδα του Πειραιά να απειλεί μέχρι και με αποχώρηση, αν δεν υπάρξει παρέμβαση από την κυβέρνηση, που θα διασφαλίζει την ισονομία των ομάδων!

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός στην επιστολή του:

– παρουσιάζει την εικόνα του πρωταθλήματος και αναφέρεται στην «απαξίωσή που έχει οδηγηθεί το πρωτάθλημα» επισημαίνοντας τις ευθύνες της ΕΠΟ κάνοντας αναφορά για «διαφθορά που κυριαρχεί στον χώρο της διαιτησίας».

– καταγράφει αναλυτικά την οικονομική κατάσταση της Ε.Π.Ο., και την « πανθομολογούμενη αδυναμία της να καλύψει ακόμη και βασικές της ανάγκες, τις εντολές περικοπών που έχουν δοθεί και την επιμονή της Ομοσπονδίας να αρνείται να ενημερώσει αναλυτικά τα μέλη της για τις πραγματικές διαστάσεις του προβλήματος».

-κάνει αναφορά για «εγκαθίδρυση στη διαιτησία ενός συστήματος, που καταφανώς επιχειρεί να χειραγωγήσει αγώνες και αποτελέσματα, υπερασπίζεται με νύχια και με δόντια συγκεκριμένα επιχειρηματικά – ποδοσφαιρικά συμφέροντα, κινείται με δύο μέτρα και δυο σταθμά απέναντι σε σοβαρότατες περιπτώσεις παράβασης των Κανόνων του Παιχνιδιού και συντηρεί με κάθε τρόπο μια λογική διαχωρισμού των ομάδων που παίρνουν μέρος στο πρωτάθλημα «σε παιδιά και αποπαίδια». Στο πλαίσιο αυτό κάνει καταγραφή φάσεων από αγώνες του Ολυμπιακού και άλλων ομάδων με μεγάλα λάθη των διαιτητών.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ