Ακολουθήστε μας

ΣΠΟΡ

Δύο νέα Θρυλικά βιβλία

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός στο πλαίσιο των διαδραστικών εκδηλώσεων που δρομολογεί με στόχο την ενίσχυσή του, παρουσιάζει με υπερηφάνεια στα εκατομμύρια των φίλων του, δύο νέα ΘΡΥΛΙΚΑ βιβλία.

Πρόκειται για δύο πολυτελείς εκδόσεις με τις ιστορίες των δύο πολυτροπαιούχων «ερυθρόλευκων» τμημάτων, του ΒΟΛΕΙ και του ΠΟΛΟ. Κάθε βιβλίο έχει 354 σελίδες μέσα στις οποίες ξεδιπλώνεται η ιστορία των πιό επιτυχημένων τμημάτων του Ολυμπιακού σε ομαδικά αθλήματα στους άνδρες και στις γυναίκες, από την ίδρυσή τους μέχρι σήμερα.

Ο ΧΡΥΣΟΣ ΘΡΥΛΟΣ του ΒΟΛΕΙ και ο ΧΡΥΣΟΣ ΘΡΥΛΟΣ του ΠΟΛΟ παρουσιάζουν όλους τους αγώνες των ομάδων στα Πρωταθλήματα και Κύπελλα Ελλάδος, στα πρωταθλήματα Ευρώπης, όλους τους παίκτες που στελέχωσαν κάθε χρόνο τα τμήματα, όλους τους προπονητές και φυσικά αναλυτικά την ιστορία τους με εκατοντάδες φωτογραφίες και αναφορές στις κορυφαίες στιγμές των πιό επιτυχημένων ομάδων της Ελλάδος.

Γραμμένα από τον δημοσιογράφο Γιώργο Γαβαλά, ο οποίος συνδέεται από την εφηβεία του με τον ερασιτέχνη Ολυμπιακό και που θέλησε να αφήσει την ιστορική αυτή παρακαταθήκη στους υπερήφανους φιλάθλους του Θρύλου, που σίγουρα θα νιώσουν συγκίνηση αναπολώντας οι μεγαλύτεροι ή μαθαίνοντας οι νεότεροι τα απίστευτα επιτεύγματα των δύο τμημάτων.

Τα έσοδα από την πώληση των βιβλίων θα δοθούν για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού. Oι φίλαθλοι μπορούν να τα προμηθεύονται από το Τμήμα Μελών & Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» και από την Ιστορική Λέσχη του Ολυμπιακού στη Μαρίνα Ζέας.

Περισσoτερα για ΣΠΟΡ