
Νέο μεταγραφικό κτύπημα για τον Ολυμπιακό, που μετά τις Ρέιμερ και Κόστοβιτς, ανακοίνωσε την απόκτηση και της Διονυσίας Αλεξανδρή
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Διονυσία Αλεξανδρή. Η διεθνής πλέι μέικερ (Ημ. γέννησης, 24/10/1989, ύψος 1.65μ.), υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών του Συλλόγου μας.
Στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Ολυμπιακού, η Διονυσία Αλεξανδρή ανέφερε τα εξής:
«Είμαι πολύ χαρούμενη και νιώθω μεγάλη τιμή που θα παίξω σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο όπως είναι ο Ολυμπιακός. Η αλήθεια είναι πως έχω δουλέψει πολύ σκληρά τα τελευταία χρόνια για να βρίσκομαι εδώ και η πρόταση αυτή μου δίνει μεγαλύτερο κίνητρο να δουλέψω ακόμα πιο πολύ για να μπορέσω να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις που έχει μια μεγάλη ομάδα. Ευχαριστώ τον σύλλογο και τον προπονητή για το ενδιαφέρον που μου έδειξαν και θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου να τους δικαιώσω. Από εκεί και πέρα, Θα ευχηθώ υγεία σε όλους και τα καλύτερα έρχονται».


Περισσoτερα για OLYMPIACOS WOMEN
-
Ξεκινά από τα προκριματικά της Euroleague 2022/23
Από την προκριματική φάση και όχι από τους ομίλου,, όπως υπήρχαν ελπίδες, θα ξεκινήσει...
-
Στο προπονητικό τιμ και η Κουτρόγιαννου
Την πρόσληψη της Ιωάννας Κουτρόγιαννου ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός, η οποία θα βρίσκεται σε άμεση...
-
Στο πλευρό του Ζίμπαρτς ο Νίκλας
Η επιστροφή του Θάνου Νίκλα στον Ολυμπιακό είναι γεγονός, με τους νταμπλούχους Ελλάδας να...
-
Α1 Γυναικών: Με τέσσερις ξένες παίκτριες και τρεις στην 12αδα για την σεζόν 2022/23
Μέχρι τέσσερις ξένες παίκτριες, θα έχουν δικαίωμα να διατηρούν στο ρόστερ τους οι ομάδες...