Ακολουθήστε μας

RED BLOGS

Ευχάριστο που δεν ακούγεται το όνομα του Ελ Αραμπί!

Το 2020 μας αποχαιρετά, όχι με τις καλύτερες αναμνήσεις με όλα όσα έχουμε περάσει με τον κορωνοϊό, με το 2021 να μπαίνει με αισιοδοξία, κάτι για το οποίο έχει συμβάλει η έναρξη των εμβολιασμών.

Από αύριο, Πρωτοχρονιά, αρχίζει όμως και η μεταγραφική περίοδος. Στον Ολυμπιακό ξέρουμε τι να περιμένουμε. Αλλωστε όλες οι ομάδες θα πάνε με προσεκτικά βήματα σε αυτή την μεταγραφική περίοδο, καλύπτοντας τις αναγκαίες τρύπες, μιάς και φέτος είχαμε την ιδιαιτερότητα οι δύο μεταγραφικές περίοδοι να απέχουν μόλις 2,5 μήνες.

Αυτό που προέχει για τους ερυθρόλευκους είναι να αποκτηθεί σύντομα ο αντικαταστάτης του Βινάγκρε, χωρίς αυτή την στιγμή να υπάρχει κάποια άλλη ανάγκη, αφού θα επιστρέψει και ο Χασάν.

Ομως το πιο σημαντικό για εμένα είναι ότι δεν ακούγεται το όνομα του Ελ Αραμπί. Γιατί σε μία μεταγραφική περίοδο δεν έχουμε μόνο αποκτήσεις παικτών αλλά και αποχωρήσεις.

Μην ξεχνάμε ότι τον Σεπτέμβριο το όνομα του Μαροκινού επιθετικού έπαιζε αρκετά σε ρεπορτάζ ομάδων του εξωτερικού και λίγο έλειψε να τον δούμε να φεύγει για το Κατάρ. Ο Ελ Αραμπί αποτελεί σημαντική μονάδα για τον Ολυμπιακό, η προσφορά του είναι μεγάλη και σίγουρα δεν θα πρέπει να χαθεί, για κανέναν λόγο.

Η σιγουριά που έχει βρει ο Ολυμπιακός στην επιθετική γραμμή με τον Ελ Αραμπί, δεν έχει πρόσφατο προηγούμενο. Και αυτό δεν ρισκάρεις να το χάσεις, κάτι που το ξέρουν καλά οι ερυθρόλευκοι και γι αυτό έχουν φροντίσει να “χρυσώσουν” τον Μαροκινό επιθετικό.

Περισσoτερα για RED BLOGS

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ